اخبار اخبار سیاسی ۲۶ اسفند ۱۴۰۴

♦️هیچ مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نداریم

رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹امنیت در خارک به طور کامل برقرار است و صادرات نفت نیز بدون هیچ وقفه و مشکلی در جریان است.
🔹هیچ برنامه ای برای مذاکره یا آتش بس با دشمن در شرایط فعلی نداریم.
🔹موفقیت های نیروهای مسلح ما خیره کننده بوده و در حال تنبیه و تسلیم متجاوزان هستیم.

♦️فایننشال‌تایمز: ایران هم‌زمان با جنگ روزانه ۱۴۰ میلیون دلار درآمد از تنگه هرمز دارد

روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز:
🔹از آغاز جنگ باوجود اینکه تنگه هرمز به‌روی کشتی‌های مرتبط به آمریکا و اسرائیل بسته است، حدود ۲۴ میلیون بشکه نفت ایران از تنگه هرمز عبور کرده و طبق برآوردها ایران روزانه ۱۴۰ میلیون دلار درآمد نفتی کسب کرده است.

♦️خبر فوری: ترامپ اکنون می‌گوید که برای ایران و تنگه هرمز نیازی به کمک ندارد

🔹ایالات متحده توسط اکثر «هم‌پیمانان» ناتو مطلع شده است که آن‌ها نمی‌خواهند در عملیات نظامی ما علیه ایران دخالت کنند، با وجود اینکه موافقند ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد.
🔹من تعجب نمی‌کنم، چون ناتو همیشه یک خیابان یک‌طرفه بوده است—ما از آن‌ها محافظت می‌کنیم، اما آن‌ها هیچ کاری برای ما انجام نمی‌دهند.
🔹به خاطر این موفقیت، ما به کمک ناتو نیاز نداریم—هرگز نداشتیم. همچنین ژاپن، استرالیا یا کره جنوبی.
🔹به عنوان رئیس‌جمهور ایالات متحده، قدرتمندترین کشور جهان: ما به کمک هیچ‌کس نیاز نداریم.

♦️لیندزی گراهام: من همین الان با رئیس‌جمهور ترامپ در مورد عدم تمایل متحدان اروپایی‌مان برای محافظت از تنگه هرمز صحبت کردم

🔹هرگز در زندگی‌ام او را تا این حد عصبانی نشنیده بودم.ادعای متحدان ما مبنی بر اینکه ایران دارای سلاح هسته‌ای نگران‌کننده نیست، فراتر از توهین است.
🔹پیامدهای آن برای اروپا گسترده و عمیق خواهد بود. این موضوع باعث می‌شود در ارزش این اتحادها با اروپا تردید کنم.

♦️وزیر کشور خطاب به استانداران: تقویت حضور میدانی تیم‌های بازرسی استانداری، مسائل و مشکلات مردمی رسیدگی و در محل مرتفع شود

🔹استان‌های مرزی با اختیارات ویژه خود و در تعامل با سایر استانداران همچنان در تأمین کالاهای اساسی نقش‌آفرین باشند.
🔹دشمن خبیث تلاش دارد با هدف قرار دادن نهادهای مدنی از جمله کلانتری‌ها و حتی کیوسک‌های پلیس، امنیت و آرامش مردم را بر هم بزند؛ اما هموطنان مطمئن باشند حضورشان در صحنه، انگیزه‌بخش برای حافظان امنیت است و سربازان این کشور در تأمین امنیت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

♦️واکنش سناتور برنی سندرز به استعفای مقام ارشد دولت ترامپ به دلیل جنگ با ایران: جوزف کنت، یکی از مقامات ارشد مبارزه با تروریسم در دولت ترامپ، به تازگی استعفا داد. من و کنت در مورد خیلی چیزها توافق نداشتیم، اما او درست می‌گوید: ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی برای ملت ما ایجاد نکرده است و واضح است که ما این جنگ را به دلیل فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی آن آغاز کردیم.
IMG_20260317_232748_960.webp

♦️سردار رادان در جمع تجمع کنندگان میدان تجریش تهران: ترامپ فرق هوش مصنوعی و مردم را نمی‌داند

رادان:
🔹️ترامپ بیهوش فرق هوش مصنوعی و مردم را نمی‌داند/ ترامپ در خواب بیند پنبه دانه، گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
🔹️دشمن تلاش داشت، امشب، مدل جدیدی از فتنه را در کشور آغاز کند.
🔹️مردم ایران تودهنی به تفاله های اسراییل و آمریکا زدند
🔹️ترامپ دیوانه، نفهم و بیهوش همواره جمعیت شمارا به هوش مصنوعی تشبیه کرده
🔹️ترامپ انقدر بیهوش است که فرق شما با هوش مصنوعی را نمی داند

♦️منبع آگاه: ترامپ جبهۀ نظامی و داخلی را باهم باخته و ما جنگ را تا دفع تهدید ادامه می‌دهیم

🔹یک منبع امنیتی نزدیک به مراکز تصمیم‌ساز در ایران به خبرنگار ما گفت: ارزیابی تهران این است که ترامپ هم در جبهۀ نظامی جنگ را باخته و از توان ما شگفت‌زده شده، هم در جبهۀ داخلی وضعیت ناپایداری پیدا کرده است.
🔹سیاست ما تداوم دفاع تا دورشدن جنگ است و شرایط تنگۀ هرمز دیگر برای آمریکا و شرکای او، امن نخواهد شد.
🔹دولت و مردم ما خود را برای جنگی چندماهه آماده کرده‌اند و امروز ضربات سنگین‌تری به دشمن خواهیم زد.

♦️افزایش آمار مصدومان چهارشنبه سوری

🔹️رئیس سازمان اورژانس کشور: متاسفانه تا این لحظه در سراسر کشور ۱۳۰ نفر در حوادث مربوط به چهارشنبه سوری زخمی شدند.
🔹۱۰۱ نفر از این افراد پس از دریافت خدمات درمانی از بیمارستان مرخص شدند اما ۲۹ نفر هنوز بستری هستند.
🔹در میان مصدومان ۴ نفر دچار قطع عضو، ۳۶ نفر دچار آسیب چشمی و ۶۰ نفر دچار سوختگی شدند.
🔹بیشترین مصدومان در استان های آذربایجان غربی، اردبیل و کرمانشاه هستند.

♦️شکار یک فروند پهپاد پیشرفته شناسایی دشمنِ متجاوز در استان قم

🔹به گزارش روابط عمومی سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام، با تلاش و مجاهدت رزمندگان سپاه اسلام یک فروند پهپاد پیشرفته شناسایی دشمنِ متجاوز در محدوده سرزمینی قم توسط پدافند هوایی سپاه در استان، منهدم شد

عقب
بالا پایین