اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,954 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 3/19/26 #1 قوی باش خوبِ من!🫂 از این دورهی کلافگی و بحران هم به سلامت عبور خواهیم کرد، روح خستهات را بعد از این فشارهای پیاپی در آغوش بگیر و آرامَش کن. بگو چیز مهمی نیست، تو سختتر از این را هم پشت سر گذاشتی و مقاومت کردی، محکم بمان روح بلندپرواز من!
قوی باش خوبِ من!🫂 از این دورهی کلافگی و بحران هم به سلامت عبور خواهیم کرد، روح خستهات را بعد از این فشارهای پیاپی در آغوش بگیر و آرامَش کن. بگو چیز مهمی نیست، تو سختتر از این را هم پشت سر گذاشتی و مقاومت کردی، محکم بمان روح بلندپرواز من!
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,954 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 3/19/26 #2 قرار نیست همیشه میزبان درد باشی، روزها و اتفاقات خوب هم میرسند. این طاعون را هم پشت سر خواهیم گذاشت، تاریکیها کنار خواهند رفت، خورشید خواهد تابید و "باسیلِ" این تباهی و درد، در آغوش آفتاب داغِ امید، خواهد سوخت. مراقبِ روحت باش و قوی بمان، "امید" تنها روزنهی گریز از این تاریکیست... قوی بمان...🌷
قرار نیست همیشه میزبان درد باشی، روزها و اتفاقات خوب هم میرسند. این طاعون را هم پشت سر خواهیم گذاشت، تاریکیها کنار خواهند رفت، خورشید خواهد تابید و "باسیلِ" این تباهی و درد، در آغوش آفتاب داغِ امید، خواهد سوخت. مراقبِ روحت باش و قوی بمان، "امید" تنها روزنهی گریز از این تاریکیست... قوی بمان...🌷