خب بزار دوباره بازنویسیش کنمعالیه. این پارت دقیقا همون چیزی بود که راجبش گفتم
فقط رفتن کژال سریع اتفاق افتاده
بهتر بود یه لحظه توی همون نقطه میموند و تا لحظه محو شدن مردم با یه نگاه مردد بهشون خیره نگاه میکرد
خب بزار دوباره بازنویسیش کنمعالیه. این پارت دقیقا همون چیزی بود که راجبش گفتم
فقط رفتن کژال سریع اتفاق افتاده
بهتر بود یه لحظه توی همون نقطه میموند و تا لحظه محو شدن مردم با یه نگاه مردد بهشون خیره نگاه میکرد
خب تو پارت بعدی خان رو اضافه کنم بهتر نیست؟شخصیت کژال دیگه داره سه بعدی میشه
باید یه فکری کنیم برای شخصیتی که ضد اون قرار داره یعنی خان.
اون رو هم باید حرفهای کنیم، الان خان تک بعدیه فقط میدونیم شخصیت منفیه
زخم روانی رو قراره توسط پدر بزرگش بولد بشهحالا که به این بخش رسیدیم باید این بخش رو عمیقتر کنیم. کژال الان به حس خشم و شک داره نسبت به مردم و تو به عنوان نویسنده باید این خشم و دودلی رو با تصویرسازی، فضاسازی نشون دادن احساسات نشون بدی.
در کنار این باید زخم روانیای که کژال دچارش شده رو بولد کنی.
ریشه این خشم باید واضح بشه
مرگ مادر و رها شدن توسط پدر یا یه چیزی که در کنار اینا بتونه داستان رو هیجانانگیزتر کنه و شخصیت پردازی رو بولد کنه.
هویتی که تو توی ذهنت برای شخصیتهات ساختی حالا کمکم باید توی متن پیدا بشن
نه توی پارت بعد یه پیش زمینه از خان بده، مثلا یکی پیش کژال داره از خان حرف میزنهخب تو پارت بعدی خان رو اضافه کنم بهتر نیست؟
خب میتونم این رو با باپیر و یک مرد تو حیاط خونه پدر بزرگ کژال زمینه سازی کنمنه توی پارت بعد یه پیش زمینه از خان بده، مثلا یکی پیش کژال داره از خان حرف میزنه
یا ناخودآگاه کژال حرفهای دو نفر رو میشنوه که راجب خان حرف میزنن.
پیشنهادی داری خودت؟
اره دومی خوبهخب میتونم این رو با باپیر و یک مرد تو حیاط خونه پدر بزرگ کژال زمینه سازی کنم
میتونه هم این باشه که کژال دوباره یک فکری به سرش میزنه برمیگرده پیش دلربا و اونجا مادر بزرگ دلربا با مادرش راجب خان صحبت میکنن
ولی فکر میکنم دومی بهتر باشه
خب پس با همین گزینه دوم پارت بعدی رو مینوسماره دومی خوبه
مثلا بعد از اینکه مردم ده رفتن کژال بیقرار بشه و بره باهاشون صحبت کنه و اون جا راجب خان صحبت کنن.
ستم خان بیدلیله چون خان های زمان شاه هم ظالم بودن هم عاشق ستم و اینا« خب برای رفتار خان و ستمی که به مردم ده کرده آیا دلیلی داری که بهش هویت بده؟»