:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #51 در فریب آرزو عَجب عمر ما گذشت...💔
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #52 این واقعیت خوشایند نیست، اما حقیقت دارد، آدمها جنبه مهربانی بسیار را ندارند. - آرتور شوپنهاور
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #53 من از قربانیانی که به جلادان خود احترام میگذارند، نفرت دارم. ژانپلسارتر
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #54 «سینهاش را تفتیش کردند و جز قلبش چیزی نیافتند. قلبش را تفتیش کردند غیرِ ملتاش چیزی نیافتند. صدایش را تفتیش کردند به غیر اندوهش چیزی نیافتند.»
«سینهاش را تفتیش کردند و جز قلبش چیزی نیافتند. قلبش را تفتیش کردند غیرِ ملتاش چیزی نیافتند. صدایش را تفتیش کردند به غیر اندوهش چیزی نیافتند.»
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #55 کشتار و ظلمشان ، آنقـدر روح را نمیخراشیـد و قلب را آزار نمیداد کـه وقاحت و بیشرمیشان در تحریفِ حقایق! استالین خوب - ویکتور ارافیف
کشتار و ظلمشان ، آنقـدر روح را نمیخراشیـد و قلب را آزار نمیداد کـه وقاحت و بیشرمیشان در تحریفِ حقایق! استالین خوب - ویکتور ارافیف
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #56 من چیز زیادی نمیخواستم؛ فقط کمی «زندگی»! اما در وطنم برای یافتن زندگی، باید به مرگ تن میدادم.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #57 فاسدترین آدمها کسانی هستند که نادانند اما گمان میکنند همهچیز را میدانند، آنوقت به خودشان اجازه میدهند دیگران را بکشند. روح آدمِ جنایتکار کور است. درنتیجه نه خوبی واقعی در او وجود دارد، نه عشق پاک، و نه روشنبینی. طاعون - آلبر کامو
فاسدترین آدمها کسانی هستند که نادانند اما گمان میکنند همهچیز را میدانند، آنوقت به خودشان اجازه میدهند دیگران را بکشند. روح آدمِ جنایتکار کور است. درنتیجه نه خوبی واقعی در او وجود دارد، نه عشق پاک، و نه روشنبینی. طاعون - آلبر کامو
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #58 از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچهها و دومی در لابلای کتابها سرگردان است. - ویکتور هوگو
از میان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچهها و دومی در لابلای کتابها سرگردان است. - ویکتور هوگو
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #59 من کسانی که میشناختم رو بخاطر بی احترامی به کسانی که نمیشناختم از زندگیم حذف کردم. "شرف" برای من، مهمتر از دوست داشتن و قدمت بود.
من کسانی که میشناختم رو بخاطر بی احترامی به کسانی که نمیشناختم از زندگیم حذف کردم. "شرف" برای من، مهمتر از دوست داشتن و قدمت بود.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,142 پسندها پسندها 21,077 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,010 3/27/26 #60 گفت: دنبال خودم در گذشتهها میگردم. ما چیزهایی داشتهایم که حالا نداریم. 📚 سمفونی مردگان