مرسیییییی اومدییییی دالانمممممممم♡سلام سلام ببین کی رو صندلی نشسته♡
احوال فاطمه زهرای ِعزیزم؟
اولین انتظارم اینه که قبلِ پدر و مادر، رفیق باشن.اگه ازت بپرسن انتظارت از خانواده ات چیه؟ چه مادر و چه پدر و چه اطرافیان در قبال این سوال چه پاسخی میدی؟
کنکور بدم برم دانشگاه، بعدم حوزمو به یک جایی برسونم. دیگه اینکه چند تا هنر یاد بگیرم سعی کنم مستقل هم بشم حدودا!برنامهی ۵ سال آینده ات چیه؟ میدونم گفتی میخوام ببینم تغییر کرده یا نه :دی
خیلییییییییییییییبعد از اینکه انجمن گردی رو شروع کنی شخصیتت تغییری کرده؟
سرعتِ تایپم رفته بالا؛ مث روح سرگردان همزمان میتونم چندجا باشم، ارتباط اجتماعیم بهتر شده، قلمم بهتر شده، دوستان خوبی پیدا کردم و...انجمن چه کمکی در جهت رشد و ارتقاع ِات داشته؟![]()
با کمالِ میل!برگردی عقب بازم انجمن گردی رو انتخاب میکنی؟
الهی بگردم...میدونستی یه زمانی به منم میگفتن شهید زنده :)))؟ یکی از بچه ها دانشگاه هم با همین پسوند اسمم رو تو گوشیش ذخیره کرد :)))
ویژگی شهید زنده مگه چیه که باعث تمایز با بقیه میشه؟
آره خب خیلییییی کدوم و بگم ینی؟ همیشه مثل خواهر بزرگتر بودی و ممنونم ازت.تا حالا جمله یا نکته ای از من شنیدی که تو رو تحت تأثیر قرار داده باشه؟ اگه بله بگو چی بوده؟
معلم یا شایدم... استاد دانشگاه.اگر قرار باشه یه شغلی برام انتخاب کنی اون چه شغلیه؟
یو وری ماچ و بغل :))))فعلا همینا تا بازم بیام
ماچ ماچ ❤️
خب مثلا زهرا، تقریبا۱۷، مشهدسلاااام عشق من
۱:معرفی کامل
کتاب، نوشتن، بودنِ عزیزترین هام، بارون، خوراکییییی، کلا آدم خوشحالیم!۲_چه چیزی باعث خوشحالیت میشه؟
خب خودت، بانو دالان، دیدگان، آسمان، ژینا، کامیشا و خیلی های دیگه.۳_ بهترین دوستات در انجمن؟
نوشتن.۴_دلیل اومدنت به انجمن؟
شعر بلد نیستممممم۵_یه شعر کوچولو تقدیم کن
دریا۶_دریا یا اقیانوس،
ماهی۷_ماهی یا پرنده؟
بی خانواده۸ مسافرت با خوانواده یا بی خانواده
سیبزمینی سرخ کرده با اختلاف!۹_غذا یمورد علاقت
۶ مرداد۱۰_روز تولدت
دختر مهربون، قوی، زیبا، پر انرژی، وایب مثبت و خوب میده، پایه، خلاق، درجه یککککک...۱۱_نظرت راجب من؟
سلام چشماممممم خوش گلدییییییی...چطوری فندق جونم
۶ مرداد۱: تاریخ تولدت؟
نمیترسم از حیوونا.۲: از چه جونوری خیلی میترسی؟
بندههههه ۳ تا داداش و ۱ خواهر کوچکتررررر که پدرم و درآوردن.۳: چندتا خواهر و برادر داری؟
نخیرررررر خدا ببخشه ولی خب... حال میکنم باهاش!۴: از جنگ میترسی؟
خواننده مثلااااا عرفان طهماسبی و راغب و دوس دارم.۵: خواننده مورد علاقت ؟
بلد نیستم نشون بدم ترسم و برای همین معمولا میریزم تو خودم و همینجوری فراموش میکنم اجبارا!۶: وقتی میترسی چیکار میکنی؟
تو یک سرچ اتفاقی ک دنبال جایی برای نوشتن بودم.۷: چجوری با انجمن اشنا شدی؟
سلام مهربونتون مرسی ک اومدیییی :))سلام عزیزم
خب چشم. ناهیت یا در واقع نحیط تو عربی به معنیِ بغضیه که تو گلو گیر کرده و وقتی خوابگاه بودم این و انتخاب کردم برای امضای نوشته هایی که مینوشتم. و سِودا... اسمِ دختر موردِ علاقه برای همین گذاشتمش.۱. یادمه اسم قبلیت ناهیت بود و الان سودا، در مورد انتخابشون میگی؟
نوشتن...۲. توی نوشتن هدفت چیه؟ دنبال چی هستی که جوابش نوشتنه؟
کتاب...۳. اگه فقط بخوای یه کتاب تا آخر عمر بخونی اون چیه؟
گمونم بهترین هدیه اینه که خودم، خودم و رها نکنم و خودم و لایقِ حال خوووب و لبخند بمونم، و بعد خودم از خودم مراقبت کنم.۴. به خودت چه هدیهیی ممکنه بدی؟
آره خب... مدیر بودن و دوست داشتم، ولی تو حیطه ای که بلد باشم نه مدیرِ جایی که چیزی ازش سر در نمیآرم.۵. رنکی هست تو انجمن که دلت بخواد داشته باشی و به دلایلی هنوز نشده؟