همگانی دورهمی‌ تی‌وی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع blue lady
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
این عشق را میتوان ترجمه کرد.
سریال جالبی بود
شخصیت ها دوست داشتنی بودن اما خیلی واو نبود یکمم گیج کننده بود

حقیقتا زندگی خودم انقدر جدی هست که نخوام فیلم جدی ببینم پس تو سریال ها و فیلم هایی که من میگم دنبال جدیت و فلسفه و اینا نباشید.

فیلم های خارجی :
دکتر ویل هانتینگ نابغه
دکتر آدامز
کتر استرنج
فارست گامپ
نبرد گلادیاتور ها یک
بدن ها
بی خوابی
چهره پنهان حقیقت
فاتح
مقتدر
تسخیر
بهولا
خانه شلوغ
خیلی خوشحال میشدم فیلمو با اسم اصلیش و زبون اصلیش مینوشتی

همین چند روز پیش taboo رو دیدم بد نبود کلا 8 قسمته درام و معماییه مال جو اوایل دوران صنعتی انگلستان سال 1814 میلادی نمرشم 8عه و به حق 8 عه

دکتر استرنج و اسپایدر من ها و مرد اهنی های قدیمی و هالک قدیمی و اون دوتا سینمای ای که میرن تانوس رو شکست میدن همه با همن خوبه تو محصولات مارول ولی
شی هالک و مون نایتو ولورین و ددپول جدیده بدرد نمیخورن ارزش یبار دیدنم نداره

آخرین ویرایش:
پیکی بلایندرز بر خلاف شهرتش زیاد حال نمیکنم کلا رو محوریت گنگ و خفن بودن شخصیت اصلی میچرخه. انگار نویسنده عقده داشتن یه شخصیت گنگ تو دوران انقلاب صنعتی انگلیس رو داشته و شروع کرده نوشتن. تو اکثر فیلم دارن حرفای گنگ و خفن میزنن و مسابقه سر اینه کدوم فاسد بتونه بر اونیکی فاسد غلبه کنه. قسمتای عاشقانشم که پر از فساد جنسیه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HIIIS
برکینگ بد رو خب نمره نه و خورده ای معلومه عالیه ولی خیلی طولانیه و خیلی از صحنه هاش روزمره عادی افراده و یکم حوصله میخواد و ما به لطف نت ملی تونستیم تمومش کنیم

اگر فیلمای AFTER و Fifty shades رو خواستن به عنوان ژانر عاشقانه بهتون قالب کنن اصلا و ابدا گول نخورید. کاملا عاری از هنر و داستان پردازیه. همش فقط مورد منکراتیه کلا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین