blue lady رهبر قبیله گرگ مدیر بازنشسته پشتکار خوب مدیر رسمی خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,212 پسندها پسندها 3,687 امتیازها امتیازها 328 سکه 4,931 4/16/26 #51 تا پایان تماشای سریال انتخابی این هفته تاپیک بسه میشه و بعد برای فیلم هفته دیگه تاپیک نظرخواهی باز خواهد شد
تا پایان تماشای سریال انتخابی این هفته تاپیک بسه میشه و بعد برای فیلم هفته دیگه تاپیک نظرخواهی باز خواهد شد
گربه نقره ای=)) مدیر آزمایشی تالار سینما و کمیک پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور نوشتهها نوشتهها 263 پسندها پسندها 1,214 امتیازها امتیازها 133 سکه 934 دیروز ساعت 19:25 #52 هفته جدید دورهمی تیوی شروع شدبیاید این دفعه فقط یک فیلم تو ژانر معمایی پیدا کنیم. به نظر خودم: محرمانه لس آنجلس شما هم اعلام آمادگی کنید و فیلم دلخواهتون رو اعلام کنید.
هفته جدید دورهمی تیوی شروع شدبیاید این دفعه فقط یک فیلم تو ژانر معمایی پیدا کنیم. به نظر خودم: محرمانه لس آنجلس شما هم اعلام آمادگی کنید و فیلم دلخواهتون رو اعلام کنید.
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 294 امتیازها امتیازها 53 سکه 222 دیروز ساعت 22:19 #53 با جوانان، فیلم دیدن خیلی عالیه پس من هم هستم.
گربه نقره ای=)) مدیر آزمایشی تالار سینما و کمیک پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور نوشتهها نوشتهها 263 پسندها پسندها 1,214 امتیازها امتیازها 133 سکه 934 دیروز ساعت 22:23 #54 دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: با جوانان، فیلم دیدن خیلی عالیه پس من هم هستم. کلیک کنید تا گسترش یابد... فیلمی مد نظرتون نیس؟
دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: با جوانان، فیلم دیدن خیلی عالیه پس من هم هستم. کلیک کنید تا گسترش یابد... فیلمی مد نظرتون نیس؟
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی سوشالمدیا مشاور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 294 امتیازها امتیازها 53 سکه 222 دیروز ساعت 23:52 #55 گربه نقره ای=)) گفت: فیلمی مد نظرتون نیس؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... فیلم های آندره تارکوفسکی را خیلی خیلی بیشتر از همه دوست دارم که با هم ببینیم و فیلم های فلسفی و روانکاوی، هر چی باشه خیلی خیلی علاقه دارم. سلیقه شما جوانان بهتره. هر چی که دوست داشتید باهم می بینیم.
گربه نقره ای=)) گفت: فیلمی مد نظرتون نیس؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... فیلم های آندره تارکوفسکی را خیلی خیلی بیشتر از همه دوست دارم که با هم ببینیم و فیلم های فلسفی و روانکاوی، هر چی باشه خیلی خیلی علاقه دارم. سلیقه شما جوانان بهتره. هر چی که دوست داشتید باهم می بینیم.