MOBINA.H کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 82 پسندها پسندها 536 امتیازها امتیازها 83 سکه 428 8/12/26 #21 منم هستم
فرزانهـفرزانهـ عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد فرشته زمینی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,060 پسندها پسندها 8,893 امتیازها امتیازها 503 سکه 5,975 8/12/26 #22 گربه خاکستری=)) گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... spideh26 گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... MOBINA.H گفت: منم هستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه خاکستری=)) گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... spideh26 گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... MOBINA.H گفت: منم هستم کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه نقره ای=)) مدیر آز تالار سینما+ مترجم آزمایشی+جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار سوشالمدیا رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 508 پسندها پسندها 2,062 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,315 امروز در 12:46 #23 اعلام امادگیی
Mah.sa مدیر تالار مشاوره+مدیر آز تالار گرافیک پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار گرافیست مترجم مشاور پشتکار خوب مترجم رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 229 پسندها پسندها 1,082 امتیازها امتیازها 134 سکه 937 امروز در 12:50 #24 گربه نقره ای=)) گفت: اعلام امادگیی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده و @فرزانهـفرزانهـ عضو تأیید شده است. گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.
گربه نقره ای=)) گفت: اعلام امادگیی کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام و وقت بخیر لطفا با بنده و @فرزانهـفرزانهـ عضو تأیید شده است. گپی با عنوان " تست گرافیست| نام کاربری" بزنید.