جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,082 پسندها پسندها 27,764 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,489 7/22/26 #91 خیلی بیشعوری بخدا اگه دیوونه بازی درآورده باشی میرم خودمو از پل هوایی پرت می کنم پایین دارم سکته میکنم جواب بده
خیلی بیشعوری بخدا اگه دیوونه بازی درآورده باشی میرم خودمو از پل هوایی پرت می کنم پایین دارم سکته میکنم جواب بده
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,082 پسندها پسندها 27,764 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,489 7/22/26 #92 دلم میخواد خفت کنم
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,082 پسندها پسندها 27,764 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,489 7/22/26 #93 از تو یکی خیلی بدم اومد پز پول بابا تو میدی که چی؟ هر وقت خودت تونستی بدون کمک ددیت یه غلطی بکنی اون وقت بیا حرف بزن
از تو یکی خیلی بدم اومد پز پول بابا تو میدی که چی؟ هر وقت خودت تونستی بدون کمک ددیت یه غلطی بکنی اون وقت بیا حرف بزن
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,082 پسندها پسندها 27,764 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,489 7/29/26 #94 از این هوا از این درختا از این پرنده ها از این آدما از این بچه ها از این گربه ها از این آسمون دیگه حتی از خودمم بدم میاد دیگه خسته شدم. من زورم نرسید چیزی رو درست کنم
از این هوا از این درختا از این پرنده ها از این آدما از این بچه ها از این گربه ها از این آسمون دیگه حتی از خودمم بدم میاد دیگه خسته شدم. من زورم نرسید چیزی رو درست کنم