تبریک میگم خوشگل خانم💕راستش واقعا انتظار این همه لطف رو نداشتم و واقعا همون ۴۲ رای مرحله قبلی هم منو شوکه کرد.
قطعا همتون محبوب ترین هستید و درش شکی نیست.
فینال هم خیلی تنگاتنگ بود و رای ها نزدیک به هم، و جا داره از ۲۱ نفری که رای دادن تشکر کنم.
مرسی بابت بودنتون
و بیشتر از همه مرسی از پویا![]()
![]()

نفسی شما دالانم شما همیشه بزرگوار من بودین بازم بشه بازم شتورو انتخاب میکنم عزیزممممم@هیـــوآ
@A M I R E L
@سارا مرتضوی
@PerS!aN
@CarNeliaN
@S o l o
@دیدگـــانــــــــــ
@آسِمان؛
@EMMA
@Farzane
@Hanisa
@malihe
@Alirix
@Z A H R A
@.Silvana
@NOGHRE
@HIIIS
@شکوفـہ بـھـاری
@آوین
ازینکه بهم لطف داشتید و میون این همه افراد محبوبتر و قدیمیتر و محترمتر و عزیزتر بهم رای دادید از تک تک شما متشکرم و نمیدونم این محبت شما رو چجوری جبران کنم ♡
دعا میکنم و از خدا میخوام بهترین های خودش رو روزی هر روز، سال و ماهتون کنه و کلی حال خوب مهمون زندگیتون باشه :)
واقعا اسامی ای رو در این لیست دیدم که اصلا فکرشم نمیکردم
به خصوص شما علی آقای گرامی ، آقای مدیر محترم![]()
از این همه مهربونی مگه میشه گذشت؟@هیـــوآ
@A M I R E L
@سارا مرتضوی
@PerS!aN
@CarNeliaN
@S o l o
@دیدگـــانــــــــــ
@آسِمان؛
@EMMA
@Farzane
@Hanisa
@malihe
@Alirix
@Z A H R A
@.Silvana
@NOGHRE
@HIIIS
@شکوفـہ بـھـاری
@آوین
ازینکه بهم لطف داشتید و میون این همه افراد محبوبتر و قدیمیتر و محترمتر و عزیزتر بهم رای دادید از تک تک شما متشکرم و نمیدونم این محبت شما رو چجوری جبران کنم ♡
دعا میکنم و از خدا میخوام بهترین های خودش رو روزی هر روز، سال و ماهتون کنه و کلی حال خوب مهمون زندگیتون باشه :)
واقعا اسامی ای رو در این لیست دیدم که اصلا فکرشم نمیکردم
به خصوص شما علی آقای گرامی ، آقای مدیر محترم![]()
خواهش میکنم عزیزماول از همه مرسی از پویا که این چالش باحال رو راه انداخت خیلی جالب بود مرسی پیرمرد @PerS!aN
@Zizi
@serino
@melorin
@Darcy
@Majnun
@Atusa
@آشوب
@هویار
@حیات۰
و تمام کسانی که تو چالش قبل بهم رای دادن و متاسفانه من نمیتونستم ببینم تا تگشون کنم از صمیم قلب تشکر میکنم قلب منید شماها خیلی خیلی عزیزید.
چه فیک چه واقعی چه رای داده باشید چه نه قلب منید دوستون دارم خوشگلای سیسی