.بَهاران.
مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز
پرسنل مدیریت
مدیرسوشالمدیا
مدیر آزمایـشی تالار
گرافیست
مقامدار آزمایشی
فرشته زمینی
متاسفانه دو تا رایش حذف شده .. کاربر فیک رای داده بهش 🙁برابر نیستن با تیام؟
متاسفانه دو تا رایش حذف شده .. کاربر فیک رای داده بهش 🙁برابر نیستن با تیام؟
اووووووو برا دو کاربر ناراحتی خالهمتاسفانه دو تا رایش حذف شده .. کاربر فیک رای داده بهش 🙁

شبیه حبیب شدماووووووو برا دو کاربر ناراحتی خاله
من 6 نا کراش فیک دارم![]()
معلومه عاشقمهتو برو رئیس جمهور شوجا داره از همه ی شما حق گویانِ بی سنگر ، عدالت طلبانِ سرفراز ، بزرگ منشانِ با تقوا که بدون در نظر گرفتن تبلیغات و جنگ روانی دشمن به کاربر محبوب واقعی رای دادین تقدیر و تشکر کنم..حضور و انتخاب درست و آگاهانه شما مشتی بود بر استکبار این انجمن به سرکردگی @Dyva که همه تلاش خودشون رو کردن که چراغ حق و حقیقت خاموش بشه...درود بر شما
@D A N I
@Melica
@Monji
@.بَهاران.
@A M I R E L
@MILAD.
@جانان
@CarNeliaN
@هویار
@Farzane
@هیـــوآ
@حیات۰
@شکوفـہ بـھـاری

حالا شماره کارت تو خصوصی میدمجا داره از همه ی شما حق گویانِ بی سنگر ، عدالت طلبانِ سرفراز ، بزرگ منشانِ با تقوا که بدون در نظر گرفتن تبلیغات و جنگ روانی دشمن به کاربر محبوب واقعی رای دادین تقدیر و تشکر کنم..حضور و انتخاب درست و آگاهانه شما مشتی بود بر استکبار این انجمن به سرکردگی @Dyva که همه تلاش خودشون رو کردن که چراغ حق و حقیقت خاموش بشه...درود بر شما
@D A N I
@Melica
@Monji
@.بَهاران.
@A M I R E L
@MILAD.
@جانان
@CarNeliaN
@هویار
@Farzane
@هیـــوآ
@حیات۰
@شکوفـہ بـھـاری
اووووووو برا دو کاربر ناراحتی خاله
من 6 نا کراش فیک دارم![]()
این کراش فیک رو پیدا کن و از دستش نده ، کسی که حاضره برات آیدیشو بده کاربر ِزندگی ِ 
باز شماها کراش فیک دارید ما اونم نداریم، یه دوتا رای بهمون اضافه کنه دلمون شاد شهشبیه حبیب شدم
از بین این همه ادم چرا من؟![]()
معلومه عاشقمه

من دستم خوردجا داره از همه ی شما حق گویانِ بی سنگر ، عدالت طلبانِ سرفراز ، بزرگ منشانِ با تقوا که بدون در نظر گرفتن تبلیغات و جنگ روانی دشمن به کاربر محبوب واقعی رای دادین تقدیر و تشکر کنم..حضور و انتخاب درست و آگاهانه شما مشتی بود بر استکبار این انجمن به سرکردگی @Dyva که همه تلاش خودشون رو کردن که چراغ حق و حقیقت خاموش بشه...درود بر شما
@D A N I
@Melica
@Monji
@.بَهاران.
@A M I R E L
@MILAD.
@جانان
@CarNeliaN
@هویار
@Farzane
@هیـــوآ
@حیات۰
@شکوفـہ بـھـاری
تکبییرررجا داره از همه ی شما حق گویانِ بی سنگر ، عدالت طلبانِ سرفراز ، بزرگ منشانِ با تقوا که بدون در نظر گرفتن تبلیغات و جنگ روانی دشمن به کاربر محبوب واقعی رای دادین تقدیر و تشکر کنم..حضور و انتخاب درست و آگاهانه شما مشتی بود بر استکبار این انجمن به سرکردگی @Dyva که همه تلاش خودشون رو کردن که چراغ حق و حقیقت خاموش بشه...درود بر شما
@D A N I
@Melica
@Monji
@.بَهاران.
@A M I R E L
@MILAD.
@جانان
@CarNeliaN
@هویار
@Farzane
@هیـــوآ
@حیات۰