س سپیدا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2 پسندها پسندها 5 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 5/24/26 #1 سلام درخواست فروش رمان
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,509 پسندها پسندها 21,482 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,762 5/24/26 #2 سلام مشخصات زیر ارسال کنید 🔸نام اثر : ... نوع اثر : (فایل صوتی، رمان،ترجمه) 🔸ژانر : ... 🔸نام نویسنده /نام گوینده : ... 🔸توضیحات و معرفی مختصر اثر : 🔸لینک اثر: (اگر در انجمن تایپ شده) در ضمن توجه کنید سایت اصلی در دست تعمیر هست و تا زمان بروزرسانی امکان اپلود و فروش وجود نداره سپیدا گفت: سلام درخواست فروش رمان کلیک کنید تا گسترش یابد...
سلام مشخصات زیر ارسال کنید 🔸نام اثر : ... نوع اثر : (فایل صوتی، رمان،ترجمه) 🔸ژانر : ... 🔸نام نویسنده /نام گوینده : ... 🔸توضیحات و معرفی مختصر اثر : 🔸لینک اثر: (اگر در انجمن تایپ شده) در ضمن توجه کنید سایت اصلی در دست تعمیر هست و تا زمان بروزرسانی امکان اپلود و فروش وجود نداره سپیدا گفت: سلام درخواست فروش رمان کلیک کنید تا گسترش یابد...
س سپیدا کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2 پسندها پسندها 5 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 5/24/26 #3 رمان من در انجمن تایپ نشده
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,509 پسندها پسندها 21,482 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,762 سه شنبه ساعت 08:23 #4 سپیدا گفت: رمان من در انجمن تایپ نشده کلیک کنید تا گسترش یابد... مشخصات بالا همینجا ارسال کنید و فایل ورد ویراستاری شده خصوصی بفرستید
سپیدا گفت: رمان من در انجمن تایپ نشده کلیک کنید تا گسترش یابد... مشخصات بالا همینجا ارسال کنید و فایل ورد ویراستاری شده خصوصی بفرستید