همگانی آیا واقعا زنی که خرج داره، ارج داره؟

البته خودم هم متاسفانه بیشتر جز دسته اولم انگار :)
اما خب سعی می‌کنم چیزایی که دوست دارم رو به بهونه کم خرجی و قناعت از خودم دریغ نکنم. امیدوارم اگه متاهل شدم رویه‌م عوض شه-2-35-
اتفاقا از الان شروع کن
چون اون موقع خونه زندگی خودته و با هر قطره ابی که هدر بره دلت به درد میاد

من ۱۱ سالمه در این بحث جایی ندارم
ولی من فکر می‌کنم نه
تازه اتفاقا هرچه خرجت بیشتر باشه، ارج که نمی‌گیری هیچ، آبروت رو هم می‌بری.
همه میگن این زنه چقدر خرج داره، (مثلا) اصن به فکر شوهرش نیست و...
ولی بازم از اون ور این حد و اندازه داره
اگه خیلی باز خرج نکنی، بازم آبروت میره.
همه میگن این فقط به فکر شوهرشه
عزیزم مرسی بابت نظرت و اینکه تو هر سنی باشی نظرت محترمه

من دو حالت رو دیدم
یکی خودم که خرج واسه همسر صفر، یعنی اخرین مانتوی که خریده بود سه سال پیشه
گوشی و تبلت و هدفون و اینجور چیزها رو هم خودم خریدم

در مقابل یابنده خدا هفته ای یه دست کامل عوض میکنه، همیشه موهاش رنگ جدید داره، مانیکور جدید و این قر و فرها
همسرش برای ایپد خریده، گوش اس ۲۴ تولدش، ماشین برای دو سال پیش خرید، کلاس های انچنانی خدا تومنی و....
خاله منم دقیقا همینطوری
از وقتی ازدواج میکنه میوفته دنبال خیاطی و خودش خرج خودشو میده
الان نه تنها خرج خودش بلکه خرج 2تا دختر و 1 پسرشم میده و شوهره خیلی خرج کنه پر کردن یخچاله
همیشه میگه تقصیر خودم بود و پشیمونم
بنظر تو کدومش بهتره؟

بله تجربه ‌ی من میگه داره
زنی که خرج داره، خرج عاطفی، احساسی و مالی مرد رو داره‌ ارجش هم داره. مردها عاشق این هستن که با محبت احساس و بخصوص پول‌شون قدرت نمایی کنن جلوی اون زن
پس وقتی برای تو خرج نشه احساس و مالش، مطمئن باش برای یه زن دیگه خرج میشه.
پس هی نگو من که توقع احساس خاصی ندارم، احساس به یه شاخه گل نیست، به یه تولد کوچیک نیست‌. خودتو گول نزن، همه ی آدما حتی اون دختر نوجوونش پول یه کیک کوچیک و یه شاخه گل و داره، پول یه کادو تولد معمولی رو داره. چه برسه به مردی که کار میکنه!
هی نگو شبا میاد خسته اس، تو درکش کنی بگی بهش پیام ندم باهاش حرف نزنم.
یه نفر دیگه باهاش حرف میزنه! تعادل و برقرار کن.
نه توقع بالا ازش داشته باش، نه بی‌توقع !
در ضمن من به این جمله هم باور دارم که چه دخترش چه پسرش در بخش منطق بخوای فکر کنی
باید با کسی وارد رابطه یا زندگی بشه که اون دختر یا پسر توان مالی خودشون یا خانواده شون برابر باشه!
اونوقت نمیگن فلانی پول پرست و آهن پرسته، اون موقع چون لایف استایل زندگی خودشون هم هست
میگن مدل زندگی‌شه!
وقتی کم توقع باشی، میگن لابد سطحش اینه... پس برم دنبال یکی بالاتر

زنی که خرج داره، خرج عاطفی، احساسی و مالی مرد رو داره‌ ارجش هم داره. مردها عاشق این هستن که با محبت احساس و بخصوص پول‌شون قدرت نمایی کنن جلوی اون زن
پس هی نگو من که توقع احساس خاصی ندارم، احساس به یه شاخه گل نیست، به یه تولد کوچیک نیست‌. خودتو گول نزن، همه ی آدما حتی اون دختر نوجوونش پول یه کیک کوچیک و یه شاخه گل و داره، پول یه کادو تولد معمولی رو داره. چه برسه به مردی که کار میکنه!
در ضمن من به این جمله هم باور دارم که چه دخترش چه پسرش در بخش منطق بخوای فکر کنی
باید با کسی وارد رابطه یا زندگی بشه که اون دختر یا پسر توان مالی خودشون یا خانواده شون برابر باشه!
اونوقت نمیگن فلانی پول پرست و آهن پرسته، اون موقع چون لایف استایل زندگی خودشون هم هست
میگن مدل زندگی‌شه!
این به عین سر من اومد!
هی گفتم کارش به مشکل خورده، ولش کن عیب نداره، بیرون خاصی نمیریم، تو ماشین یه چیز کوچیک میگیریم.
تهش دیدم خرج‌هاش برای یک نفر دیگه است:)

سلام
به نظر من درسته
من خیلی جاها بی‌خیال خرج شدم.
آخر یه روز تو روم گفت بشین برنامه ریزی کن یاد بگیر فلان کارها رو... ببین دخترهای دیگه رو😒
آره خلاصه که متاسفانه خیلی از مردها قدر نمیدونن.

اتفاقا از الان شروع کن
چون اون موقع خونه زندگی خودته و با هر قطره ابی که هدر بره دلت به درد میاد
@Mansi
من یه دوستی دارم که همین چند وقت دیگه دوست پسرش میاد خواستگاریش
این دوست من تا قبل از اشنایی با این اقا همه چیزش فیک بود.
کیف فیک ساعت فیک اسسوری هایی که میشه گفت یکبار مصرف بودن عطر های به شدت ارزون و...
نه که شرایط مالیشون بد باشه ها اتفاقا خیلی هم پولدار بودن و هستن پول تو جیبیش ماهی 20 تومن بود اما همش رو خرج شکمش میکرد فقط غذا خوراکی میوه و...
همیشه تو پیج ها میگشت و کدوم پیج از همه ارزون تر بود از اون خرید میکرد.
اقا چند وقت پیش رفتیم بیرون باهم . دیدم عه ساعت دستش اصله کفش خوب پوشیده مانتو جنس خوب شلوار جنس خوب کلا از این رو به اون رو شده بود
گفتم فلانی چه عجب تو بالاخره یه خرجی کردی
گفت مجبور شدم گفتم چطوری؟ گفت که چن باری با لباسای وسایل قبلیم رفتیم بیرون دوست دوست پسرش و دوست دخترشم باهاشون میرن
میگفت دختره ادا از سر و روش میبارید خوش بو بود شیک بود باکلاس بود معلوم بود خرج کرده اونم زیاد
گفت برگشتنی دوست پسرم بهم گفته عزیزم یه روز بریم خرید؟
منم که تا تهش رو گرفتم گفتم اوکی و همون فرداش خودم رفتم خرید و این ست رو گرفتم .
بعد گفت من خیلی از دوست پسرم توقع داشتم که بعد از ازدواج فقط برند بازی و مارک بازی و فلان
میگفت بعد از اون ماجرا پی بردم که تا خودم خودمو لایق برند نبینم اونم نمیبینه و از اونجا این تغییر تو اون ایجاد شده بود

میگن مدل زندگی‌شه!
وقتی کم توقع باشی، میگن لابد سطحش اینه... پس برم دنبال یکی بالاتر
خیلی کامل و زیبا بود

آقا تا بوده همین بوده
از قدیم ندیم همینه
واقعا زنی که خرج داره ارج داره
همه‌مون هم به چشم داریم تو طایفه و فامیل و دوست و آشنا و مادر پدرمون میبینیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
عقب
بالا پایین