همگانی آیا واقعا زنی که خرج داره، ارج داره؟

خوشگلای سیسی و داداشای گلم
نظری؟ سخنی؟​

منو چرا آخر گذاشتی هان؟-2-31-g59743_
حسود هم نیستم :giss keshi:

من ۱۱ سالمه در این بحث جایی ندارم
ولی من فکر می‌کنم نه
تازه اتفاقا هرچه خرجت بیشتر باشه، ارج که نمی‌گیری هیچ، آبروت رو هم می‌بری.
همه میگن این زنه چقدر خرج داره، (مثلا) اصن به فکر شوهرش نیست و...
ولی بازم از اون ور این حد و اندازه داره
اگه خیلی باز خرج نکنی، بازم آبروت میره.
همه میگن این فقط به فکر شوهرشه

به نظرم این جمله تا حدی درسته، ولی فقط در مورد خرج کردن نیست. در حقیقت زن (یا حتی مردی) ارج داره که از قناعت الکی فاصله بگیره. چون تاپیک در مورد خانماست، منم در مورد خانما ادامه میدم. وقتی خانم‌ها خودشون رو کم ببینند یا لایق خرج کردن ندونند، نشونه اعتماد به نفس پایین‌شونه و چنین زنی جسارت کافی رو برای جلب توجهات نداره. نمی‌تونه خوبی‌های خودش رو پرزنت کنه و ادامه ماجرا...
اما در مقابلش زنی رو در نظر بگیرید که وقتی حس می‌کنه چیزی رو می‌خواد، این حق رو از خودش نمی‌گیره و درخواستش می‌کنه. اون خودش رو به بقیه شخصی لایق طلا، وسایل لوکس، ماشین و... معرفی می‌کنه و این جسارت کم‌کم تو چشم بقیه هم واقعی میشه.
اما خب به نظرم کسایی که با این شعار میخوان زرنگی کنند و مثلا از بقیه بکنند اصلا جز این دسته نیستند

من دو حالت رو دیدم
یکی خودم که خرج واسه همسر صفر، یعنی اخرین مانتوی که خریده بود سه سال پیشه
گوشی و تبلت و هدفون و اینجور چیزها رو هم خودم خریدم

در مقابل یابنده خدا هفته ای یه دست کامل عوض میکنه، همیشه موهاش رنگ جدید داره، مانیکور جدید و این قر و فرها
همسرش برای ایپد خریده، گوش اس ۲۴ تولدش، ماشین برای دو سال پیش خرید، کلاس های انچنانی خدا تومنی و....

بازم بستگی به فکر خودت داره
ولی من میگم کاملا نه
اما نه اون شکلی که کلا خرج نکنی
متوسط

به نظرم این جمله تا حدی درسته، ولی فقط در مورد خرج کردن نیست. در حقیقت زن (یا حتی مردی) ارج داره که از قناعت الکی فاصله بگیره. چون تاپیک در مورد خانماست، منم در مورد خانما ادامه میدم. وقتی خانم‌ها خودشون رو کم ببینند یا لایق خرج کردن ندونند، نشونه اعتماد به نفس پایین‌شونه و چنین زنی جسارت کافی رو برای جلب توجهات نداره. نمی‌تونه خوبی‌های خودش رو پرزنت کنه و ادامه ماجرا...
اما در مقابلش زنی رو در نظر بگیرید که وقتی حس می‌کنه چیزی رو می‌خواد، این حق رو از خودش نمی‌گیره و درخواستش می‌کنه. اون خودش رو به بقیه شخصی لایق طلا، وسایل لوکس، ماشین و... معرفی می‌کنه و این جسارت کم‌کم تو چشم بقیه هم واقعی میشه.
اما خب به نظرم کسایی که با این شعار میخوان زرنگی کنند و مثلا از بقیه بکنند اصلا جز این دسته نیستند
کاملا باهات موافقم

کاملا باهات موافقم
البته خودم هم متاسفانه بیشتر جز دسته اولم انگار :)
اما خب سعی می‌کنم چیزایی که دوست دارم رو به بهونه کم خرجی و قناعت از خودم دریغ نکنم. امیدوارم اگه متاهل شدم رویه‌م عوض شه-2-35-

عقب
بالا پایین