ممننننمممم فال میخواممم..
گذری همچون بادفال حافظ برام بگیر ببینم پارتنرم این دفعه میاد یا نه.
@:)MAHAK
از منشی وقت بگیریدممننننمممم فال میخواممم..
عرض ادب
فال قهوه اگه زحمتی نیس
هزینه رو موسس تقبل میکنه مهمونم
عجب چیزی.گذری همچون باد
چه توان کرد که عمر است و شتابی دارد
ماه خورشيد نمايش ز پس پرده زلف
آفتابيست که در پيش سحابی دارد
چشم من کرد به هر گوشه روان سيل سرشک
تا سهی سرو تو را تازهتر آبی دارد
غمزه شوخ تو خونم به خطا میريزد
فرصتش باد که خوش فکر صوابی دارد
آب حيوان اگر اين است که دارد لب دوست
روشن است اين که خضر بهره سرابی دارد
چشم مخمور تو دارد ز دلم قصد جگر
ترک مس*ت است مگر ميل کبابی دارد
جان بيمار مرا نيست ز تو روی سال
ای خوش آن خسته که از دوست جوابی دارد
کی کند سوی دل خسته حافظ نظری
چشم مستش که به هر گوشه خرابی دارد
این فال از عشقی سخن میگوید که با اندکی بیاعتنایی و ناز معشوق همراه است، اما در پس آن، هشداری ظریف دربارهی گذر شتابان عمر نیز نهفته است. صاحب این فال باید بداند که فرصتهای دلبستگی و ابراز احساس همیشگی نیستند و باید در زمان مناسب قدر آنها را دانست.
«از سر کشته خود میگذری همچون باد / چه توان کرد که عمر است و شتابی دارد»
این بیت الهامبخش یادآوری میکند که زمان همچون باد میگذرد و حتی دلبستگیهای عمیق نیز ممکن است در میانهی این شتاب نادیده گرفته شوند؛ محور این فال همین هشدار به قدردانی از لحظهی حال و فرصتهای موجود است.
اگر احساسی صادقانه در دل دارید یا منتظر واکنش کسی هستید، آن را به تعویق نیندازید و اجازه ندهید که گذر روزها فرصت ابراز آن را از شما بگیرد. با اینحال، اگر طرف مقابل در این مرحله بیتوجه یا مردد بهنظر میرسد، صبر پیشه کنید و امیدوار باشید که این بیمهری از سرِ ناز است، نه بیارزشی احساس شما.
نتیجه نهایی این فال بیانگر آن است که با وجود اندکی بیمهری یا فاصله در این مرحله، عشق و اشتیاق شما بیثمر نخواهد ماند. با قدردانی از فرصتهای موجود و صبر همراه با امید، به توجه و پاسخی که در آرزوی آن هستید دست خواهید یافت.
دیگه یارو برات درآوردم ببینم چیکار میکنیعجب چیزی.

به من جواب نمیدنن؟خب لااقل یک معنایی چیزی تو پرانتز میگذاشتین آدم بفهمه چی چیههه
فال رنگ