طنز فالگیری

من که دارم از پول داداش ژالم خرج میکنم تو چیکار داری برا کیه تو فال بگیر خودشم نخونه بذار من بدونم این تا کی قراره بترشه تو خونه
دیگه ملیکا جان جای شما نیت کرد
@Ghal'e

مرحبا ای پيک مشتاقان بده پيغام دوست
تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

واله و شيداست دايم همچو بلبل در قفس
طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست

زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من
بر اميد دانه‌ای افتاده‌ام در دام دوست

سر ز مستی برنگيرد تا به صبح روز حشر
هر که چون من در ازل يک جرعه خورد از جام دوست

بس نگويم شمه‌ای از شرح شوق خود از آنک
دردسر باشد نمودن بيش از اين ابرام دوست

گر دهد دستم کشم در ديده همچون توتيا
خاک راهی کان مشرف گردد از اقدام دوست

ميل من سوی وصال و قصد او سوی فراق
ترک کام خود گرفتم تا برآيد کام دوست

حافظ اندر درد او می‌سوز و بی‌درمان بساز
زان که درمانی ندارد درد بی‌آرام دوست

معنی :
دوست گرامی، مدّتی است که کسی ذهن و افکار شما را مشغول خود کرده است و شما سخت در تب و تاب این عشق گرفتار شده‌اید و بی‌هیچ توقعی خود را وقفِ او نموده‌اید. تلاش شما گرچه زیاد بوده است، ولی هنوز کاملاً احساس رضایت نمی‌کنید و این به علت کمال‌خواهی و توقع بالای شماست؛ با این حال نباید ناامید شد. بدان که لذت عاشقی در مشکلات و دردهای آن است که درمانی هم ندارد، و زندگی بدون عشق و عاشقی معنایی ندارد. پس به خدا توکل کن و چاره‌ی کار خود را از ایزد پاک طلب نما.

امروز قلب شما آماده است تا عشق و علاقه را به شیوه‌ای لطیف و عمیق تجربه کند. پذیرش شوق و حسرت، به شما کمک می‌کند احساسات خود را با دیگران بهتر به اشتراک بگذارید و نزدیکی عاطفی ایجاد کنید.
امروز فرصتی است تا با پذیرش شوق و اشتیاق درونی، به آرامش و تعادل برسید. عشق، علاقه و گاهی دردسرهای آن، همه بخشی از مسیر تجربه زندگی هستند و با درک و پذیرش، شما را به درک عمیق‌تر از خود و دیگران هدایت می‌کنند.

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: جهنم
دیگه ملیکا جان جای شما نیت کرد
@Ghal'e

مرحبا ای پيک مشتاقان بده پيغام دوست
تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست

واله و شيداست دايم همچو بلبل در قفس
طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست

زلف او دام است و خالش دانه آن دام و من
بر اميد دانه‌ای افتاده‌ام در دام دوست

سر ز مستی برنگيرد تا به صبح روز حشر
هر که چون من در ازل يک جرعه خورد از جام دوست

بس نگويم شمه‌ای از شرح شوق خود از آنک
دردسر باشد نمودن بيش از اين ابرام دوست

گر دهد دستم کشم در ديده همچون توتيا
خاک راهی کان مشرف گردد از اقدام دوست

ميل من سوی وصال و قصد او سوی فراق
ترک کام خود گرفتم تا برآيد کام دوست

حافظ اندر درد او می‌سوز و بی‌درمان بساز
زان که درمانی ندارد درد بی‌آرام دوست

معنی :
دوست گرامی، مدّتی است که کسی ذهن و افکار شما را مشغول خود کرده است و شما سخت در تب و تاب این عشق گرفتار شده‌اید و بی‌هیچ توقعی خود را وقفِ او نموده‌اید. تلاش شما گرچه زیاد بوده است، ولی هنوز کاملاً احساس رضایت نمی‌کنید و این به علت کمال‌خواهی و توقع بالای شماست؛ با این حال نباید ناامید شد. بدان که لذت عاشقی در مشکلات و دردهای آن است که درمانی هم ندارد، و زندگی بدون عشق و عاشقی معنایی ندارد. پس به خدا توکل کن و چاره‌ی کار خود را از ایزد پاک طلب نما.

امروز قلب شما آماده است تا عشق و علاقه را به شیوه‌ای لطیف و عمیق تجربه کند. پذیرش شوق و حسرت، به شما کمک می‌کند احساسات خود را با دیگران بهتر به اشتراک بگذارید و نزدیکی عاطفی ایجاد کنید.
امروز فرصتی است تا با پذیرش شوق و اشتیاق درونی، به آرامش و تعادل برسید. عشق، علاقه و گاهی دردسرهای آن، همه بخشی از مسیر تجربه زندگی هستند و با درک و پذیرش، شما را به درک عمیق‌تر از خود و دیگران هدایت می‌کنند.
داداش علیییییییییی چشم ننه بابامون روشن بیا بگو ببینم چیکار کردی مررررررد ینی ما عروس‌دار شدییییییییم؟؟؟؟(

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: جهنم
عقب
بالا پایین