اصلا چیز های سمی هست که واقعا وقتی میری میفهمی دو معمولی ترین آدم توشون هستیدرکت میکنم چون منم تیزهوشان میرم و پارسال واقعا اذیت شدم
اصلا چیز های سمی هست که واقعا وقتی میری میفهمی دو معمولی ترین آدم توشون هستیدرکت میکنم چون منم تیزهوشان میرم و پارسال واقعا اذیت شدم
دقیقا منم اینطورمواقعا سمپاد و تیزهوشان جز چیزایی بود که من هیچ وقت باهاش موافق نبودم. به خیلیامون ریزش مو و درد معده و تپش قلب و... داده یا بدتر از اون حس ناکافی بودن. من واقعا رشته های اونجا رو دوست نداشتم و از نظر بقیه بی استعداد بودم! (در صورتی که خودم می دونستم تو هنر و ادبیات استعدادم خیلی هم خوبه فقط به درس های نظری علاقه نداشتم)
ولی همچین کیس های عجیبی هم داشتیم :))))
من خودم از همون هفتم تیزهوشان بودم تا الان که میرم نهماصلا چیز های سمی هست که واقعا وقتی میری میفهمی دو معمولی ترین آدم توشون هستی
من فقط اون تیکشو حفظم: ما خانواده ی سمپادیمهییی جالبیش اینجاست ما به جای سرود ملی سرود سمپاد داشتیم 🤣
من ششم قبول نشدم نهم آزمون دادم قبول شدم و خوب برای اینکه سهمیه داشت رفتم و امسال آخرین سالمهمن خودم از همون هفتم تیزهوشان بودم تا الان که میرم نهم
خداییش به معنای واقعی کلمه پدرم دراومده
خیلی سم بود 🤣من فقط اون تیکشو حفظم: ما خانواده ی سمپادیم
آهامن ششم قبول نشدم نهم آزمون دادم قبول شدم و خوب برای اینکه سهمیه داشت رفتم و امسال آخرین سالمه
😢دقیقا منم اینطورم

درکت میکنم چون منم تیزهوشان میرم و پارسال واقعا اذیت شدم
ما سرود فرزانگان داشتیمهییی جالبیش اینجاست ما به جای سرود ملی سرود سمپاد داشتیم 🤣

مرسی بنظرم یکم دیگه طاقت بیار چون حداقل خیالت راحت یک نمونه دولتی قبول میشیآها
موفق باشی
کاش منم قبول نمیشدم
تو این 2_3 سال هزارباره میخوام بیام بیرون