تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 1/19/25 #41 یادمه معلم اومد سر کلاس رو کرد به من گفت تبریک میگم ۸ گرفتی همه شروع کردن خندیدن گفتم پس چرا تبریک میگین ؟! گفت چون نمرهی اول کلاسی این سری فقط من خندیدم @جانانجانان عضو تأیید شده است.
یادمه معلم اومد سر کلاس رو کرد به من گفت تبریک میگم ۸ گرفتی همه شروع کردن خندیدن گفتم پس چرا تبریک میگین ؟! گفت چون نمرهی اول کلاسی این سری فقط من خندیدم @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 1/19/25 #42 او روز، عامم زنگ زه سی شوم ،دعوتم که حونشو،،،گو شوم چه ایخری سیت درُس کنم؟ گتم فرق نیکنه عامه، هر چی بو،ایخرم..... گو، مو چی و ذهنم نیرسه، خت بگو چه درس کنم... گتم مرغ شکم پر...!!! گو په خه ماکارونی سیت نهامه...! @HOOYAR امیدوارم بدونی چی نوشته
او روز، عامم زنگ زه سی شوم ،دعوتم که حونشو،،،گو شوم چه ایخری سیت درُس کنم؟ گتم فرق نیکنه عامه، هر چی بو،ایخرم..... گو، مو چی و ذهنم نیرسه، خت بگو چه درس کنم... گتم مرغ شکم پر...!!! گو په خه ماکارونی سیت نهامه...! @HOOYAR امیدوارم بدونی چی نوشته
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 1/19/25 #43 مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش با پشتکار بسیار باری میبرد بسی از خود بزرگتر لش کردم اصن حال و حوصله ای لوس بازیل نیاشتم همیو ویسایه و موری درس یاد بگرم @yasaman.Bahadory
مورچه ای را دیدم با این کوچکی اش با پشتکار بسیار باری میبرد بسی از خود بزرگتر لش کردم اصن حال و حوصله ای لوس بازیل نیاشتم همیو ویسایه و موری درس یاد بگرم @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 1/19/25 #44 یارو ره دبی سوار تاکسی وابی وقتی رسی نونس و عربی چطو بگو پیایه ویبوم .... زه سر شونه راننده گو: داداش صَدَقَ اللهُ الْعَلىُ الْعَظيم!!! @Sarah286
یارو ره دبی سوار تاکسی وابی وقتی رسی نونس و عربی چطو بگو پیایه ویبوم .... زه سر شونه راننده گو: داداش صَدَقَ اللهُ الْعَلىُ الْعَظيم!!! @Sarah286
آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. مدیر تالار کافه ژورنال پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر مترجم ژورنالیست گرافیست جـادوگرانسپـید مقامدار برتر سال حمایت رتبه دوم مسابقات محبوب مدیر رسمی برتر سال مدیر روابط عمومی نوشتهها نوشتهها 939 پسندها پسندها 5,234 امتیازها امتیازها 348 1/19/25 #45 یه مرده میخوره به نرده.... بقیشم یادم نیست. @رهگذر
رهگذر مدیر رسمی تالار طراحی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح گرافیست فرشته زمینی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 249 پسندها پسندها 1,645 امتیازها امتیازها 233 1/19/25 #46 رفتم تو فروشگاه فروشنده گفت چه جوری میتونم کمکتون کنم؟ گفتم تو رو خدا نذار چیزی بخرم @Farzane
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #47 ی بیماریم دخترا دارن به اسم "خود زشت پنداری" بهش میگی خوشگلی میگه نه زشتم! میگی خب باشه زشتی ؛ چاقو برمیداره بکشتت:| @جانانجانان عضو تأیید شده است.
ی بیماریم دخترا دارن به اسم "خود زشت پنداری" بهش میگی خوشگلی میگه نه زشتم! میگی خب باشه زشتی ؛ چاقو برمیداره بکشتت:| @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #48 یه بارم آماده شده بودیم بریم مهمونی که یهو دیدیم در زدن همه ساکت شدیم تا فکر کنن نیستیم چند دقیقه بعد آروم خم شدم از زیر در نگاه کنم یه دفعه دیدم دوتا چشم ام ازون ور داره منو نگاه میکنه... @yasaman.Bahadory
یه بارم آماده شده بودیم بریم مهمونی که یهو دیدیم در زدن همه ساکت شدیم تا فکر کنن نیستیم چند دقیقه بعد آروم خم شدم از زیر در نگاه کنم یه دفعه دیدم دوتا چشم ام ازون ور داره منو نگاه میکنه... @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #49 شما یادتون نمیاد یه زمانی جَو مجازی اینجوری بود که فکر میکردن عکسشونو بذارن پروفایل، برمیدارن پخشش میکنن :))) @HOOYAR
شما یادتون نمیاد یه زمانی جَو مجازی اینجوری بود که فکر میکردن عکسشونو بذارن پروفایل، برمیدارن پخشش میکنن :))) @HOOYAR
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #50 تولد مامانه دوستمه میخوام بهش یه لباس با طرح باب اسفنجی کادو بدم تا درک کنه توی پنج سالگی به پارچ و لیوان نیاز نداشتم.. @چَڪاوڪِ سِـپید
تولد مامانه دوستمه میخوام بهش یه لباس با طرح باب اسفنجی کادو بدم تا درک کنه توی پنج سالگی به پارچ و لیوان نیاز نداشتم.. @چَڪاوڪِ سِـپید
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #51 از لحاظ روحی دوس دارم برگردم به همون دورانک ه دوچرخه رو بدون دست میروندیمو فک میکردیم شخص ِخاصی هستیم.. @Alin628
از لحاظ روحی دوس دارم برگردم به همون دورانک ه دوچرخه رو بدون دست میروندیمو فک میکردیم شخص ِخاصی هستیم.. @Alin628
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/2/25 #52 تو انتخاب اسم بچه هاتون دقت کنید و آیندهنگر باشید، چون ریسک بالایی داره. پسر دایی مامانم، اسم دخترشو نهال گذاشته، اما دخترش اندازه یه چنار ۵۰ ساله است. @Farzane
تو انتخاب اسم بچه هاتون دقت کنید و آیندهنگر باشید، چون ریسک بالایی داره. پسر دایی مامانم، اسم دخترشو نهال گذاشته، اما دخترش اندازه یه چنار ۵۰ ساله است. @Farzane
یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. مدرس مـدرس ژورنالیست تیم تگ صداپیشـه شاعـر مقامدار آزمایشی مدیر بازنشسته مقامدار برتر سال برتر سال وفاداری فعال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,565 پسندها پسندها 3,519 امتیازها امتیازها 678 2/3/25 #53 میدونستین عرب ها به بسکوییت های بای میگن چی؟ میگن السلام علیک..فی امان الله. @"zhina" @جانانجانان عضو تأیید شده است. @HOOYAR @yabani
میدونستین عرب ها به بسکوییت های بای میگن چی؟ میگن السلام علیک..فی امان الله. @"zhina" @جانانجانان عضو تأیید شده است. @HOOYAR @yabani
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/9/25 #54 داییم زنگ زده میگه سگم مُرد ، میگم خوب چکار کنم ؟ میگه شب میای اینجا از باغ مراقبت کنی؟ @yasaman.Bahadory
داییم زنگ زده میگه سگم مُرد ، میگم خوب چکار کنم ؟ میگه شب میای اینجا از باغ مراقبت کنی؟ @yasaman.Bahadory
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/9/25 #55 ﺭﻓﺘﻢ ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﺧﺮﻳﺪﻡ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ 100 ٪ ﮔاوی ﻭﻗﺘی ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻩ.. @HOOYAR
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/9/25 #56 حالا شمایی که توی هوای سرد زمستون بستنی میخوری به چایی خوردن بقیه توی هوای گرم تابستون گیر نده. @جانانجانان عضو تأیید شده است.
حالا شمایی که توی هوای سرد زمستون بستنی میخوری به چایی خوردن بقیه توی هوای گرم تابستون گیر نده. @جانانجانان عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/9/25 #57 یادش بخیر بابام یه پیکان مدل 65داشت وقتی روشنش میکرد اهل محل به آسمون نگاه میکردن و دنبال هلیکوپتر میگشتن.. @"zhina"
یادش بخیر بابام یه پیکان مدل 65داشت وقتی روشنش میکرد اهل محل به آسمون نگاه میکردن و دنبال هلیکوپتر میگشتن.. @"zhina"
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 2/9/25 #58 بزرگترین بُردی که تو زندگی کردم این بود که از نونوایی یه دونه پلاستیک دستهدار خریدم رفتم خونه دیدم دوتاست چسبیدن بهم! @Alin628
بزرگترین بُردی که تو زندگی کردم این بود که از نونوایی یه دونه پلاستیک دستهدار خریدم رفتم خونه دیدم دوتاست چسبیدن بهم! @Alin628
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 4/7/25 #59 ﯾﻪ دختره ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ. ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟ پسره ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : ﺍﺣ.ﻤﻖ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ ﻧﻪ ﮐﺎﺝ. درخته از خنده خشک شده @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.
ﯾﻪ دختره ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ. ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟ پسره ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : ﺍﺣ.ﻤﻖ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ ﻧﻪ ﮐﺎﺝ. درخته از خنده خشک شده @یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است.
تاجِرِ غَمتاجِرِ غَم عضو تأیید شده است. مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر اثـر ویراستار فعال حرفه ای مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,615 پسندها پسندها 2,773 امتیازها امتیازها 438 4/7/25 #60 امروز رفتم ٥ تومن پنير بگيرم بقاله يه تيكه كوچيك داد بهم خوردم گفتم اره همين خوبه از همين بده گفت همين بود خورديش @Alin628
امروز رفتم ٥ تومن پنير بگيرم بقاله يه تيكه كوچيك داد بهم خوردم گفتم اره همين خوبه از همين بده گفت همين بود خورديش @Alin628