فرق بسیاری است بین کسی که کم می‌آورد
با کسی که کوتاه می‌آید...

?جزیره ی سرگردانی
✍?سیمین دانشور

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از این پس چه خواهد شد؟
به کجا می‌رویم؟
آیا جایی به نام بهشت وجود دارد؟
نه جاناتان ، چنین جایی وجود ندارد ، بهشت مکان نیست ، زمان نیست ، بهشت رسیدن به کمال است…

? #ریچارد_باخ
? #جاناتانمرغدریایی

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TELMA
بهترین انتقام، گذشتن و رها کردن است.
بله، آن‌ها قلبت را هزارتکه می‌کنند؛
بله، آن‌ها وقتی بیش از حد محتاجشان هستی رهایت می‌کنند؛
امّا در عین حال چیزی به تو میدهند که متوجه آن نیستی...
قدرت سرسختی و موفق شدن.
از آن استفاده کن!

⁦⁦✍?⁩ام سوسا
?رهایی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با شما از زخمی سخن می‌گوییم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم. کسی دوستدار حقیقت نیست و همه دوستدار مصلحت‌اند.

آری، آدمیان به آینه‌ها شبیه‌اند. آینهٔ زنگاربسته تو را کدر نشان میدهد و آینهٔ ترک‌خورده تو را شکسته، و آینهٔ صیقلین یا مواج تو را صاف یا معوج؛ و این جز آن است که تو صاف باشی یا شکسته یا کدر یا زنگاربسته.
من گاهی آینهٔ دق بوده‌ام و گاهی به تلنگری ترک برداشته‌ام. من گاهی به‌کلی خرد شده‌ام و در هزار تکهٔ من هزار تصویر خُرد شما پیدا بود.

⁦✍?⁩بهرام بیضایی
?طومار شیخ شرزین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پرویز دلم میخواهد همیشه به من بگویی فروغم یا فروغ من. چون این کلمه به من قوت قلب و اطمینان میدهد. و من در هر بار که آن را بشنوم به یاد می‌آورم که مال تو هستم. مال تو که اینقدر دوستت دارم. برای کسی که دوست می‌دارد و با تمام قلب هم دوست می‌دارد بزرگترین مصیبت‌ها این است که او را از دیدنِ محبوبش منع کنند.⁦
⁦✍?⁩فروغ فرخزاد
?اولین تپش‌های عاشقانهٔ قلبم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از گورخر پرسیدم:
آیا تو سیاه هستی باخط های سفید یا که سفیدی باخط های سیاه؟؟
و گورخر از من پرسید:
آیا تو خوبی با عادت های بد یا که بدی با عادت های خوب؟

آیا آرامی بعضی وقت ها شلوغ یا شلوغی بعضی وقتا آرام؟
آیا شادی بعضی روزها غمگین یا غمگینی بعضی وقتا شاد؟

و همچنان پرسید و پرسید و پرسید.
دیگر هیچوقت از گورخری
درباره رنگ پوستش نخواهم پرسید...!

برگرفته از کتاب "پاک کن جادویی"/ شل سیلور استاین / مترجم : احمد پوری

آخرین ویرایش:
زندگی با خونسردی و بی اعتنائی صورتک هر کسی را به خودش ظاهر می سازد، گویا هر کسی چندین صورت با خودش دارد: بعضیها فقط یکی از این صورتکها را دائماً استعمال می کنند که طبیعتاً چرک می شود و چین و چروک می خورد.
این دسته صرفه جو هستند. دسته ی دیگر صورتکهای خودشان را برای زاد و رود خوشان نگه می دارند و بعضی دیگر پیوسته صورتشان را تغییر می دهند، ولی همینکه پا به سن گذاشتند می فهمند که این آخرین صورتک آنها بوده و بزودی مستعمل و خراب می شود، آنوقت صورت حقیقی آنها از پشت صورتک آخری بیرون می آید!

صادق هدایت / بوف کور

آخرین ویرایش:
فكر مي كنم هنر اصلي ، هنر فاصله ها باشد ، زياد نزديك به هم مي سوزيم ، زياد دور ، يخ مي زنيم !

ديوانه وار
كريستين بوبن

آخرین ویرایش:
به صنم بانو نگاه کرد:
می‌دانی، ما می‌خواستیم دنیا را عوض کنیم،
حالا می‌بینیم فقط خودمان عوض شده‌ایم.

آینه‌های دردار
هوشنگ گلشیری

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با گذشت زمان آن‌قدرها هم همه چیز حل نمی‌شوند بلکه خیلی چیزها هم از بین می‌روند. گذشت زمان ما را با تجربه‌تر می‌کند ولی ما را از پاکی کودکی‌مان دور می‌سازد، به ما مقام و پول می‌بخشد ولی پیرترمان می‌کند. زمان با گذشتش خیلی چیزها را حل می‌کند ولیکن در عین حال خیلی چیزها را از بین می‌برد.

اثر: یازده و یازده دقیقه

نویسنده: محسن احمدزاده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین