از این پس چه خواهد شد؟
به کجا میرویم؟
آیا جایی به نام بهشت وجود دارد؟
نه جاناتان ، چنین جایی وجود ندارد ، بهشت مکان نیست ، زمان نیست ، بهشت رسیدن به کمال است…
بهترین انتقام، گذشتن و رها کردن است.
بله، آنها قلبت را هزارتکه میکنند؛
بله، آنها وقتی بیش از حد محتاجشان هستی رهایت میکنند؛
امّا در عین حال چیزی به تو میدهند که متوجه آن نیستی...
قدرت سرسختی و موفق شدن.
از آن استفاده کن!
با شما از زخمی سخن میگوییم برآمده از نیزههای نادانی و ما همه قربانی آنیم. کسی دوستدار حقیقت نیست و همه دوستدار مصلحتاند.
آری، آدمیان به آینهها شبیهاند. آینهٔ زنگاربسته تو را کدر نشان میدهد و آینهٔ ترکخورده تو را شکسته، و آینهٔ صیقلین یا مواج تو را صاف یا معوج؛ و این جز آن است که تو صاف باشی یا شکسته یا کدر یا زنگاربسته.
من گاهی آینهٔ دق بودهام و گاهی به تلنگری ترک برداشتهام. من گاهی بهکلی خرد شدهام و در هزار تکهٔ من هزار تصویر خُرد شما پیدا بود.
پرویز دلم میخواهد همیشه به من بگویی فروغم یا فروغ من. چون این کلمه به من قوت قلب و اطمینان میدهد. و من در هر بار که آن را بشنوم به یاد میآورم که مال تو هستم. مال تو که اینقدر دوستت دارم. برای کسی که دوست میدارد و با تمام قلب هم دوست میدارد بزرگترین مصیبتها این است که او را از دیدنِ محبوبش منع کنند.
✍?فروغ فرخزاد
?اولین تپشهای عاشقانهٔ قلبم
زندگی با خونسردی و بی اعتنائی صورتک هر کسی را به خودش ظاهر می سازد، گویا هر کسی چندین صورت با خودش دارد: بعضیها فقط یکی از این صورتکها را دائماً استعمال می کنند که طبیعتاً چرک می شود و چین و چروک می خورد.
این دسته صرفه جو هستند. دسته ی دیگر صورتکهای خودشان را برای زاد و رود خوشان نگه می دارند و بعضی دیگر پیوسته صورتشان را تغییر می دهند، ولی همینکه پا به سن گذاشتند می فهمند که این آخرین صورتک آنها بوده و بزودی مستعمل و خراب می شود، آنوقت صورت حقیقی آنها از پشت صورتک آخری بیرون می آید!
با گذشت زمان آنقدرها هم همه چیز حل نمیشوند بلکه خیلی چیزها هم از بین میروند. گذشت زمان ما را با تجربهتر میکند ولی ما را از پاکی کودکیمان دور میسازد، به ما مقام و پول میبخشد ولی پیرترمان میکند. زمان با گذشتش خیلی چیزها را حل میکند ولیکن در عین حال خیلی چیزها را از بین میبرد.