به کافه نویسندگان خوش آمدید

با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با ما باشید

اگر از من بخواهند نیکوکاری، مهربانی و عدالت را به ترتیب تقدم ردیف کنم، اول مهربانی، دوم عدالت و سوم نیکوکاری را نام می برم. زیرا مهربانی به خودی خود عدالت و نیکوکاری را به کار می گیرد، و یک سیستم عدالت بی عیب در بطن خود به اندازه ی کافی نیکو کاری دارد. نیکوکاری چیزی است که وقتی نه مهربانی هست و نه عدالت، باقی می ماند ...

نوت بوک
ژوزه ساراماگو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همیشه به یاد داشته باش وقتی مردی از اتاق بیرون می رود همه چیز را آنجا میگذارد
اما وقتی زنی از اتاق خارج می شود تمام چیزی را که در اتاق اتفاق افتاده است با خود حمل می کند.

شادی بیش از حد
آلیس مونرو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچ کدامتان جرات نداشتید همرنگ جماعت نشوید! برای گذراندن یک روز چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن، زبان ریزی و نوکر مَآبی !

?ویرجینیا وولف
? #موج‌_ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Hosein
تا به حال ما به‌طور قطعی به این نتیجه رسیده‌ایم که پول نمیتواند برایمان شادی بخرد. آدم‌هایی هستند که توانایی مالی کمی دارند و خیلی هم شادند. در عوض، آدم‌هایی هم هستند که در عین داشتن توانایی مالی شاد نیستند.

خب، حالا باید به دنبال دلیل دیگری بگردیم. بعضی‌ها فکر می‌کنند اتفاقاتی که در زندگی برایمان می‌افتد، چیزهایی که داریم و جایی که در آن زندگی می‌کنیم شادی را رقم می‌زنند. اما اگر شادی در نوع نگاه ما به داشته‌هایمان باشد چه؟
شاید داشتن عینک خوش‌بینی آنقدرها هم فکر بدی نباشد.

یک بار جمله‌ای شنیدم که از یادم نخواهد رفت: شادی یعنی سلامتی و داشتن یک حافظه‌ی کوتاه مدت! کاش من این جمله را گفته بودم، چون خیلی درست است.

?ملیسا هلسترن
? راهنمای دوست داشتنی بودن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
مگذار که عشق به عادتِ دوست داشتن تبديل شود!
مگذار كه حتى آب دادنِ گلهاى باغچه ، به عادتِ آب دادنِ گلهاى باغچه تبديل شود!
عِشق ، عادت به دوست داشتن و سَخت دوست داشتن ديگرى نيست ؛ پيوسته نو كردنِ خواستنى ست كه خود پيوسته خواهان نو شدن است ، و ديگرگون شدن .
تازگى ، ذات عشق است
و طراوت ، بافت عشق ..
چگونه مي شود تازگى و طراوت را از عشق گرفت و عشق ، همچنان عشق بماند؟

نادر ابراهیمی | ?يك عاشقانه آرام

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
۶عشق، خوب دیدن است؛ خوب چشیدن؛ خوب بوییدن؛ خوب زمزمه کردن؛ و خوب لم*س کردن. عشق، مجموعه‌ای از تجربه‌های زنده‌ی دائم طاهرانه است؛ و این همه نه فقط تعریف عشق است که تعریف زندگی هم هست....

? یک‌ عاشقانه‌ی آرام
? نادر ابراهیمی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
دوست‌داشتن یا عادت کردن؟ مسئله اینجاست؛ عشق یا عادت؟ عشق یا دوست‌داشتن؟
کی گفته بود دوست‌داشتن بهتر از عشق است؟ هر که بود حرفش را خیلی پسندیده بود. او گفته بود عشق با هیجان، بی‌فکری و غم همراه است اما دوست‌داشتن استوار، آرام و منطقی است.

?ناهید طباطبایی
? چهل‌سالگی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
نزدیک به چهل‌سالگی که باشی تازه می‌فهمی وقتی می‌گویند دلم ریخت، یعنی چه!
دلت می‌خواهد خیلی چیزها را کشف کنی.
همان چیزهایی را که تا به حال تجربه نکردی یا شاید هم تجربه کرده‌ای و فراموشت شده.
تازه دلت می‌خواهد شیطنت کنی.
حتا اگر دل‌خوشی هم از چیزی نداشته باشی.
وقتی می‌فهمم یکی پیدا شده که اینطور دلم برایش می‌لرزد، بیش‌تر از این تنهایی و یکنواختی حالم بهم می‌خورد.

#شیما_سبحانی
از کتاب: من از چهل‌سالگی می‌ترسم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
"هيچ چيز در زندگى هدر نمى‌رود.
خدا حتى از ده دقيقه‌ى بحرانى شما هم به نفعتان استفاده میكند.
حتما شنيده‌ايد كه مى‌گويند:
"اتفاقات بد براى آدمهاى خوب مى‌افتد." درست است. اما اين‌هم درست است كه آدمهاى خوب بر اتفاقات بد غلبه مى‌كنند و بعد از پشت سر گذاشتن بحران، نسبت به قبل، آدمهاى بهترى مى‌شوند.

خداوند آزمون شما را به الگويى براى ديگران تبديل میكند.
مشكلات غيرمنتظره‌ى شما دليل محكمى است براينكه خداوند برنامه‌اى فوق‌العاده براى آينده‌تان دارد!

? جوئل اوستين
? هر روز پنجشنبه است

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچکس
قَبل رسیدن
به کسی که باید به‌اش برسد ،
توی هیچ راهی نِمی‌میرد .

#عطیه_عطار‌زاده | من شماره سه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا