ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست گـرگینـه مدیر بازنشسته مقامدار برتر سال وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 2,978 پسندها پسندها 4,680 امتیازها امتیازها 328 3/3/25 #181 یک لحظه تو رفتی به سر بام و بیایی از دفتر رهبر خبر آمد رمضان است ! : ) مسعود نظام اسلامی
ZiziZizi عضو تأیید شده است. مترجم مترجم ژورنالیست گـرگینـه مدیر بازنشسته مقامدار برتر سال وفاداری برتر سال فعال نوشتهها نوشتهها 2,978 پسندها پسندها 4,680 امتیازها امتیازها 328 3/3/25 #182 تمام عمر دنبالِ دلیلِ زندگی گشتم در آغو*ش تو فهمیدم که شرحی مختصر دارد علی صفری
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/5/25 #183 بی تو تاریک نشستم توچراغِ که شدی ...؟!
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/5/25 #184 هر که از عشق تو پرسيد به او گفتم: شـُكر پیش مردم گله از یار؟!!! همینم ماندهست
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/6/25 #185 عمرم به هدر رفت و دلم حوصله دارد این منطقِ عشق است که از من گله دارد دوری تو از خانهی من مسئلهای نیست خورشید هم از ماهِ خودش فاصله دارد
عمرم به هدر رفت و دلم حوصله دارد این منطقِ عشق است که از من گله دارد دوری تو از خانهی من مسئلهای نیست خورشید هم از ماهِ خودش فاصله دارد
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/6/25 #186 جای دارو دکترم تنها سفر تجویز کرد گفت گاهی دل بریدن، رو به راهت میکند...!
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/13/25 #187 جز به زنجیرِ سرِ زلفِ تو عاقل نشود آزمودیم بسی این دل شیدایی را ... ღ
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 871 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 3/16/25 #188 تو که از وسعت دیوانگیهایم خبر داری بگو کِی بیتو چشم خستهام را خواب میگیرد ღ