1/17/24 نویسنده موضوع #121 L Lidiya مهمان داشتَنِ تو می اَرزِه بِه تَمامِ نَداشتِه هایِ دُنیام آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #122 L Lidiya مهمان عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیابی، اما بمانی … آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #123 L Lidiya مهمان در زندگیام بارها چیزی گم بوده است وقتی نگاهم افتاده است به پنجره، به آینه. وقتی صدای دست فروشی در سرم پیچیده است! بارها در زندگیام دنبال چیزی بودهام یا کسی که صدایم کند. یا یک نگاه، که از آنسوی خیابان مرا دنبال کند... همیشه در جایی گیر افتادهام. خیابان و مغازهها از یادم رفتهاند. کودکی برایم گل میآورد. زنی فال تعارف میکند. حتی آن زمان که رانندهای فریاد میزند: حواست کجاست... تمام این سالها تمام این ماهها و روزها در خاطراتت زندگی کردهام! و حواسم نبوده است...! #مهران_رمضانیان آخرین ویرایش: 1/17/24
در زندگیام بارها چیزی گم بوده است وقتی نگاهم افتاده است به پنجره، به آینه. وقتی صدای دست فروشی در سرم پیچیده است! بارها در زندگیام دنبال چیزی بودهام یا کسی که صدایم کند. یا یک نگاه، که از آنسوی خیابان مرا دنبال کند... همیشه در جایی گیر افتادهام. خیابان و مغازهها از یادم رفتهاند. کودکی برایم گل میآورد. زنی فال تعارف میکند. حتی آن زمان که رانندهای فریاد میزند: حواست کجاست... تمام این سالها تمام این ماهها و روزها در خاطراتت زندگی کردهام! و حواسم نبوده است...! #مهران_رمضانیان
1/17/24 نویسنده موضوع #124 L Lidiya مهمان دوست داشتن تو نه عادته، نه دست خودمه دوست داشتن تو مثل نفس كشيدن واسه زنده موندنه آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #125 L Lidiya مهمان چه آرامشی در من است وقتی با منی و چه آشوبیده ام بی تو ! دور نشو، مرا از من نگیر من حوالی با تو بودن را دوست دارم آخرین ویرایش: 1/17/24
چه آرامشی در من است وقتی با منی و چه آشوبیده ام بی تو ! دور نشو، مرا از من نگیر من حوالی با تو بودن را دوست دارم
1/17/24 نویسنده موضوع #126 L Lidiya مهمان دوست دارم از ته دل٬ دلی که پر پر میزنه دلی که ساز عشقتو از همه بهتر میزنه دوست دارم حتی اگه یه شب به خواب من نیای عاشقتم مثل همه حتی اگه منو نخوای آخرین ویرایش: 1/17/24
دوست دارم از ته دل٬ دلی که پر پر میزنه دلی که ساز عشقتو از همه بهتر میزنه دوست دارم حتی اگه یه شب به خواب من نیای عاشقتم مثل همه حتی اگه منو نخوای
1/17/24 نویسنده موضوع #127 L Lidiya مهمان این دلاویزترین حرف جهان را، همه وقت نه به یک بار و به ده بار، که صد بار بگو ! دوستم داری ؟ را از من بسیار بپرس ! دوستت دارم را با من بسیار بگو آخرین ویرایش: 1/17/24
این دلاویزترین حرف جهان را، همه وقت نه به یک بار و به ده بار، که صد بار بگو ! دوستم داری ؟ را از من بسیار بپرس ! دوستت دارم را با من بسیار بگو
1/17/24 نویسنده موضوع #128 L Lidiya مهمان من، تو را به اندازه قاطعیتی که مانندش را در تمام عمرم نداشته ام دوست دارم! و تو به اندازه تمام باید هایی که در طول زندگیت هرگز نشنیده ای به این دوست داشته شدن محکومی ! آخرین ویرایش: 1/17/24
من، تو را به اندازه قاطعیتی که مانندش را در تمام عمرم نداشته ام دوست دارم! و تو به اندازه تمام باید هایی که در طول زندگیت هرگز نشنیده ای به این دوست داشته شدن محکومی !
1/17/24 نویسنده موضوع #129 L Lidiya مهمان هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که یک نفر احساست رو بفهمد بدون اینکه مجبورش کنی ! آخرین ویرایش: 1/17/24
1/17/24 نویسنده موضوع #130 L Lidiya مهمان تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقتی است که مرا به زندگی دلبسته می کند … آخرین ویرایش: 1/17/24