L Lidiya مهمان 1/17/24 #761 اما، براى آن کسى که عاشقانه دوستش داشت بهشت، همانجا بود که کنار هم بودند آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #762 نگاه کن غروب که می شود خاطرات نبض مرا می گیرند تو زنده می شوی و من می میرم ای زیباترین حس دنیا حالا که دوری خیال و شب و تنهایی و باران کدام یک مال من است ؟! آخرین ویرایش: 1/17/24
نگاه کن غروب که می شود خاطرات نبض مرا می گیرند تو زنده می شوی و من می میرم ای زیباترین حس دنیا حالا که دوری خیال و شب و تنهایی و باران کدام یک مال من است ؟!
L Lidiya مهمان 1/17/24 #763 یک چیزی باید باشد که در هجوم شب دلت را قرص کند یک چیزی مثل آرامش نگاهش مثل امنیت شانه هایش مثل گرمای نفس هایش مثل بودنش آخرین ویرایش: 1/17/24
یک چیزی باید باشد که در هجوم شب دلت را قرص کند یک چیزی مثل آرامش نگاهش مثل امنیت شانه هایش مثل گرمای نفس هایش مثل بودنش
L Lidiya مهمان 1/17/24 #764 بوسه را گذاشته اند برای همین جور موقع ها دگر عزیزِ جانم همین جور موقع هایی که دوستت دارم جوابگوی حسی نیست که من به تو دارم آخرین ویرایش: 1/17/24
بوسه را گذاشته اند برای همین جور موقع ها دگر عزیزِ جانم همین جور موقع هایی که دوستت دارم جوابگوی حسی نیست که من به تو دارم
L Lidiya مهمان 1/17/24 #765 و من یقین دارم زیباترین اتفاق برای من دوست داشتن تو بود! آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #766 هر چیزی که به تو ربطی داشته باشد دوست داشتنی ست از دلتنگی ام بگیر تا جای خالی ات … آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #767 در دهانت دوستت دارم های زیادی پنهان کرده ای که جز به بوسه کشف نخواهند شد! می بوسمت تا هر دو عاشق شویم تو از بوسه های من من از شنیدن عاشقانه های تو آخرین ویرایش: 1/17/24
در دهانت دوستت دارم های زیادی پنهان کرده ای که جز به بوسه کشف نخواهند شد! می بوسمت تا هر دو عاشق شویم تو از بوسه های من من از شنیدن عاشقانه های تو
L Lidiya مهمان 1/17/24 #768 می شود با یکی چای بخوری با یکی سفر بروی با یکی عکس بگیری راه بروی … اما فقط یکی ست که برایش چای می ریزی با او حرف می زنی راه می روی و دوستش می داری آخرین ویرایش: 1/17/24
می شود با یکی چای بخوری با یکی سفر بروی با یکی عکس بگیری راه بروی … اما فقط یکی ست که برایش چای می ریزی با او حرف می زنی راه می روی و دوستش می داری
L Lidiya مهمان 1/17/24 #769 گوشه قلب تمام آدم ها یک صندلی خالی ست! و باد همیشه از همان سمت آدم ها را می برد سمتی که کسی باید باشد و نیست آخرین ویرایش: 1/17/24
گوشه قلب تمام آدم ها یک صندلی خالی ست! و باد همیشه از همان سمت آدم ها را می برد سمتی که کسی باید باشد و نیست
L Lidiya مهمان 1/17/24 #770 از دوستداشتن که می نویسم دست هایم می لرزد انگار تو زیر پوستم تکثیر می شوی آخرین ویرایش: 1/17/24