R ReiHan کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,873 پسندها پسندها 9,686 امتیازها امتیازها 253 سکه 57 1/17/24 #161 چیز احمقانهای که راجع به آدما وجود داره اینه که: هرچی بیشتر بهشون نه بگی، بیشتر طالبش میشن. خیلی احمقانه ست! American hustle آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
چیز احمقانهای که راجع به آدما وجود داره اینه که: هرچی بیشتر بهشون نه بگی، بیشتر طالبش میشن. خیلی احمقانه ست! American hustle
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #162 هری هارت: هیچارزشی در بالاتر بودن از همراهانت وجود نداره، ارزش واقعی در اینه که از خود قبلیت بالاتر باشی. ? Movie: Kingsman 2014 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
هری هارت: هیچارزشی در بالاتر بودن از همراهانت وجود نداره، ارزش واقعی در اینه که از خود قبلیت بالاتر باشی. ? Movie: Kingsman 2014
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #163 همونطور که یهو خوابت میبره، منم به همون سادگی عاشقش شدم... اولش آروم آروم، و بعدش ناگهانی... ? Movie : The Fault in Our Stars 2014 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
همونطور که یهو خوابت میبره، منم به همون سادگی عاشقش شدم... اولش آروم آروم، و بعدش ناگهانی... ? Movie : The Fault in Our Stars 2014
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #164 هيچ وقار یا نجابتی توی فقیر بودن وجود نداره؛ من هم فقیر بودم، هم پولدار ... و هر بار که پاش بیفته پولدار بودن رو انتخاب میکنم!! ? Movie : The Wolf of Street 2013 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
هيچ وقار یا نجابتی توی فقیر بودن وجود نداره؛ من هم فقیر بودم، هم پولدار ... و هر بار که پاش بیفته پولدار بودن رو انتخاب میکنم!! ? Movie : The Wolf of Street 2013
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #165 ما بیشتر زندگیمون رو صرف نگفتن چیزایی میکنیم که باید میگفتیم. ? Series : Prison Break آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #166 تفنگتون فقط یک وسیله است، اون چیزی که میکشه یه قلب خشنه! ? Movie : Full Metal Jacket 1987 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #167 روانشناسم درباره تو بهم اخطار داده بود، اما تو انقدر خوشگل بودی که... یه روانشناس دیگه برای خودم پیدا کردم! ? Movie : Manhattan 1979 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
روانشناسم درباره تو بهم اخطار داده بود، اما تو انقدر خوشگل بودی که... یه روانشناس دیگه برای خودم پیدا کردم! ? Movie : Manhattan 1979
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #168 برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد اول باید ناپدید شد. اگر غیر این بود همه پیداش میکردن! ? Movie : Pirates Of the Caribbean 2003 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد اول باید ناپدید شد. اگر غیر این بود همه پیداش میکردن! ? Movie : Pirates Of the Caribbean 2003
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #169 آدم وقتى يه بازى رو شروع ميكنه، ممكنه ببازه؛ ولى وقتى بازى نكنه هميشه بازندست...! ? Movie : Queen to Play 2009 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
آدم وقتى يه بازى رو شروع ميكنه، ممكنه ببازه؛ ولى وقتى بازى نكنه هميشه بازندست...! ? Movie : Queen to Play 2009
HADIS.HPFHADIS.HPF عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه و رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار مترجم رمانخـور نویسنده رسمی رمان برتر فصل خانم نمونه ویژه حرفه ای قدردانی فعال مدیر اجرایی انجمن همراه همیشگی کافه مدیر ارشد مدیر رسمی وفاداری نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 7,343 پسندها پسندها 37,104 امتیازها امتیازها 903 سکه 7,452 1/17/24 #170 - تو واقعا از من نفرت داری؟ + نه من از خودم متنفرم - چرا؟ + به خاطر اینکه به خودم اجازه دادم که عاشق تو بشم ? Movie : The Painted Veil 2006 آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
- تو واقعا از من نفرت داری؟ + نه من از خودم متنفرم - چرا؟ + به خاطر اینکه به خودم اجازه دادم که عاشق تو بشم ? Movie : The Painted Veil 2006