F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #51 شهر غارت شده از حمله چنگیز منم سوز افتاده به هر شعر غمانگیز منم خبر بی کسی ام را همه جا پخش کنید! آنکه با خاطرهها مانده گلاویز منم فصل من فصل خزان،سهم دلم ویرانی نو بهاری که شده طعمهٔ پاییز منم «هلیوم»
شهر غارت شده از حمله چنگیز منم سوز افتاده به هر شعر غمانگیز منم خبر بی کسی ام را همه جا پخش کنید! آنکه با خاطرهها مانده گلاویز منم فصل من فصل خزان،سهم دلم ویرانی نو بهاری که شده طعمهٔ پاییز منم «هلیوم»
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,015 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,344 3/7/26 #52 چشمای منتظر به پیچ جاده دلهوره های دل پاک و ساده پنجره ی بازو غروب پاییز نم نم بارون تو خیابون خیس
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #53 بیدار شدم؛ صبح شده بود و چارهای جز خوابیدن نبود........!
بیدار شدم؛ صبح شده بود و چارهای جز خوابیدن نبود........!
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,015 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,344 3/7/26 #54 چه زخمی جا مونده رو دلِ وامونده داره دیوونه میکنه منو یه عالم خاطره میگم نمیدونست میگم نمیتونست خدا که میتونست چرا گذاشت بره
چه زخمی جا مونده رو دلِ وامونده داره دیوونه میکنه منو یه عالم خاطره میگم نمیدونست میگم نمیتونست خدا که میتونست چرا گذاشت بره
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #55 ای صبا با ساکنانِ شهرِ یزد از ما بگو کای سر حق ناشناسان گوی چوگان شما
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,015 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,344 3/7/26 #56 تو مثل الماس من میمونی که یک شب روی شونه هاش چکیدم سرم گرم نوازش های اون بود که خوابم برد و کوچش رو ندیدم
تو مثل الماس من میمونی که یک شب روی شونه هاش چکیدم سرم گرم نوازش های اون بود که خوابم برد و کوچش رو ندیدم
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #57 اگر چه باده فرح بخش و باد گُلبیز است به بانگِ چنگ مخور می که محتسب تیز است
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,015 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,344 3/7/26 #58 به پروانه صفت ها گفته بودم که شمعم میل خاموشی من نیست پرنده رو درختم آشیون کن حالا وقت فراموشی من نیست
به پروانه صفت ها گفته بودم که شمعم میل خاموشی من نیست پرنده رو درختم آشیون کن حالا وقت فراموشی من نیست
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,185 پسندها پسندها 19,459 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,635 3/7/26 #59 ای در رخ تو پیدا انوار پادشاهی در فکرت تو پنهان صد حکمت الهی ای قصه بهشت ز کویت حکایتی شرح جمال حور ز رویت روایتی
ای در رخ تو پیدا انوار پادشاهی در فکرت تو پنهان صد حکمت الهی ای قصه بهشت ز کویت حکایتی شرح جمال حور ز رویت روایتی
HIIIS مدیر آز تالار علوم+مقالهنویس+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,015 پسندها پسندها 15,076 امتیازها امتیازها 648 سکه 4,344 3/7/26 #60 نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من