FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,242 پسندها پسندها 3,914 امتیازها امتیازها 378 سکه 811 6/12/25 #41 یقین دارم کسی ظرف دعا را جا به جا کرده تو را من آرزو کردم کسی دیگر تو را دارد رهایی _ علی زند وکیلی
Saya کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب مدیر رسمی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 977 پسندها پسندها 5,346 امتیازها امتیازها 368 سکه 24 6/12/25 #42 دارم یخ میزنم بیتو، تا فرصت هست آخه برگرد تو این سرمای تنهایی نمیشه حفظ ظاهر کرد جای خالی تو داره همه دنیامو میگیره بیتو آسونترین کارا برام سخت و نفسگیره ×| بازی - سیاوش قمیشی
دارم یخ میزنم بیتو، تا فرصت هست آخه برگرد تو این سرمای تنهایی نمیشه حفظ ظاهر کرد جای خالی تو داره همه دنیامو میگیره بیتو آسونترین کارا برام سخت و نفسگیره ×| بازی - سیاوش قمیشی
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,242 پسندها پسندها 3,914 امتیازها امتیازها 378 سکه 811 6/19/25 #43 همون کسا که از تو باغچه چیدنت توی خیالشون ادامه میدنت به رسم یادگار- محسن چاوشی
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 717 پسندها پسندها 1,752 امتیازها امتیازها 233 سکه 285 6/19/25 #44 تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادتهههههه نبودنت فاجعه بودنت امنیتههههههه دقیقا با همین ریتم از گوگوش
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,242 پسندها پسندها 3,914 امتیازها امتیازها 378 سکه 811 6/19/25 #45 هوا هوای عشقه لحظه ی ناب عشقه این دل دیوونه خراب عشقه هوای عشق - راغب
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 717 پسندها پسندها 1,752 امتیازها امتیازها 233 سکه 285 6/19/25 #46 هرگز نمیشد باورم این برف پیری بر سرم سنگین نشنید چنین مرضیه
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,242 پسندها پسندها 3,914 امتیازها امتیازها 378 سکه 811 6/20/25 #47 نه هوای تازه و نه لباس نو میخوام هفت سین من تویی من فقط تورو میخوام دلم امشب از خدا جز تو هیچی نمیخواد کاش یکی ما دوتا رو با هم آشتی میداد لباس نو - محسن چاوشی
نه هوای تازه و نه لباس نو میخوام هفت سین من تویی من فقط تورو میخوام دلم امشب از خدا جز تو هیچی نمیخواد کاش یکی ما دوتا رو با هم آشتی میداد لباس نو - محسن چاوشی
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 717 پسندها پسندها 1,752 امتیازها امتیازها 233 سکه 285 6/20/25 #48 دل میگه باز فردا رو از نوبسر ای دل غافل دیگه از ما گذشت بانو هایده
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,242 پسندها پسندها 3,914 امتیازها امتیازها 378 سکه 811 6/20/25 #49 تو راست میگی زیادی بودم انگار دروغ گفتی تورو میبخشم این بار حالا گریه کن از دوری دستام من این دنیای بی عشقو نمیخوام خاطره ها - مرتضی پاشایی
تو راست میگی زیادی بودم انگار دروغ گفتی تورو میبخشم این بار حالا گریه کن از دوری دستام من این دنیای بی عشقو نمیخوام خاطره ها - مرتضی پاشایی
بی صدا مدیر آزمایشی تالار تدوین+مدرس تدوین پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار مـدرس ژورنالیست تدوینگر کپیـست تئوریسین نویسنده نوقلـم برتر فصل نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 2,103 امتیازها امتیازها 183 سکه 621 6/20/25 #50 من باید میرفتم با قطاری که برام… آخرین گلوله ی آخرین خشاب بود! من باید میرفتم زود زود زود زود… یکی تو خاطره ها ضعف برداشته بود محسن چاووشی _ من باید میرفتم
من باید میرفتم با قطاری که برام… آخرین گلوله ی آخرین خشاب بود! من باید میرفتم زود زود زود زود… یکی تو خاطره ها ضعف برداشته بود محسن چاووشی _ من باید میرفتم