همگانی حرفتو به ناشناس بزن

این زندگیِ لعنتی همیشه به آدم درس میده و آدم بایستی درسو آویزه‌ی گوشش کنه منتها انقدری نقابای آدما جذابه که منِ آدم چطور میتونم گول نخورم؟
بلاخره آدم بودم دیگه.. همیشه پشیمون میمونم از اینکه گول نقاب فردی رو خوردم که ی روزی تلاش میکردم مورد تاییدش باشم و خوشم میاد من هنوز اون تلاشو داشتم منتها آدمش دیگه اون آدمِ قبلی نبود.. دلم برای خودم و اون آدم میگیره..
چقدر زود همه‌چیز عوض شد و چقدر زود روز ناشناخته بودن اون آدم فرا رسید!
فکر میکنم دیگه بایستی هر وقت دیدمش یا هروقت اون به سمتم اومد جا اینکه با ذوق بگم دیلام!!، به جاش بگم دیلام، شما؟
این بحران هر چقدر که سخت بود ولی بازم فقط از دور و در قدیم قشنگ بود و همیشه همونجوری میمونه..
این حال، حالِ غم است و اگر غرور میخوانیش بدان اشتباه کرده‌ای جانان..
تصمیمی بود میان خودم و خودم و هیچوقت پشیمان نخواهم شد!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هنوز هم مثل قبل برام عزیزی وگرنه چنین نوشته ای هرگز اینجا برات نوشته نمیشد!

آخرین ویرایش:
حرفای اون قاتلی که اومده عزیزتو کشته بعد میگه بخاطر خودت اونکارو کردم قشنگه منتها در کمال قشنگی، چرتی بیش نی..
حکمش فقط و فقط حبس ابد هستش تا بفهمه اونه که اشتباه کرده نه بقیه..
البته شاید هم ممکنه باز فکر کنه حرفش درسته که همچین تفکری از ی قاتل بعید نیس..
بیخیال.. ما کجا و قاتلا کجا..
بیا فرض کنیم همه چیزی که دیشب اتفاق افتاده فقط و فقط ی کابوسه و ی قیچی برداشته و تموم روابطمون رو بریده.. و تیکه‌های بریده شده هیچوقت به هم وصل نمیشن.. صد حیف که در آخر مانع شدی و نذاشتی به اونچه که میخوام برسم..
کاش میشد از این زندگی انصراف داد و رفت به دنیای انیمه‌ها.. لااقل اونجا همچین چیزایی نمیبینی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گاهی وقت ها دلم میخواد برت دارم ببرمت بالای یکی از این قله ها بالای ابرا بهت نشون بدم که میتونی بی هیچ ترسی یه سربالایی رو بالا بری. گاهی وقتها دلم میخواد ببرمت یه جایی مثل همون طلوع خورشید بودا که یبار نشونت دادم، تا اینبارم نشونت بدم میتونی دنیا رو از دریچه‌ای بزرگتر ببینی تا یه روز مثل دیروز اینقدر از جلو رفتن و جسارت داشتن نترسی. ساختن رویا ها جسارت میخواد. اگر بترسی میبازی اگر عقاید پوچ دیگران و ستیزهای کورکورانه شون رو قبول کنی هم می‌بازی. باید یه قله رو باهام صعود کنی تا بفهمی همیشه عقاب برای اوج گرفتن به سقوط فکر نمیکنه یاد گرفته فقط صعود کنه چون باور داره جای آدم هایی که سقوط رو باور دارن همون پایینه. اونایی که تورو به سقوط میکشن همون پایین رها کن بزار پله ای باشن برای رسیدن به رویاهات. زندگی فقط تو یه نفر خلاصه نمیشه... کاش جفتتون اینو یاد بگیرین 🙁

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امروز بزرگ ترین تصمیم زندگیمو گرفتم
دلی که داده بودمو پس گرفتم سخت بود ولی شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
۱. خداروشگر که هستید و هستیم?

۲. به اندازه تمام اون ۶ماهی که شبو روزمونو با هم گذروندیم ازت دلخورم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
منم میخوام حرف داشته باشم ولی برای کی S2134. Gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:
و تو همون فردی هستی که معتقد بودم آدم خوفی نیستی و کاش این نظرم زودتر عوض میشد.. قبل از رفتنت..
چقدر حیفه که هیچوقت این پیامم بهت نمیرسه..
کاش حداقل جلو رفتنت رو میگرفتم..
و تو در آخر همون میص هستی و باقی خواهی موند و معتقدم که بر نمیگردی.. جالب میشه که این نظرمم زود عوض شه..?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اوهوم اوهوم
خداوکیلی چرا نگفتی:/
ذوق کردم یه آشنا پیدا شد ولی نگفتی:/

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین