همگانی حرفتو به ناشناس بزن

بمون نرو گلبم :aiwan_light_girl_crazy:
رفتیم رفتی:aiwan_light_girl_mad:
گلبم حرف زیاد میزنه:aiwan_light_i-m_so_happy:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: یمنا
چقدر ضایع ست که تو فروم ی نفر تا اراده میکنه سریع کارشو انجام میدی ? ما باید بمونیم تو صف

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا ازت میترسم؟چرا فک میکنم قراره قافیه رو به تو ببازم؟
من خیلی واسه اینجا بودن زحمت کشیدم، زجر کشیدم، قرار نیست توی تازه از راه رسیده همه چی رو مفتی مفتی صاحاب بشی!
اونا به تو بها میدن چون نمیترسی؟ قراره بدم دستت بره هر کاری کردم؟
پامو انقدر محکم میکنم که دلم قرص بمونه، تا وقتی چهار تا مثه تو نزدیکم شدن دست و دلم نلرزه!
حتی اگه به قیمت از دست دادن همه چی باشه، قبل از تموم شدن ثابت میکنم بهت، این قصه قرار نیست به نفع تو یا هر کس دیگه تموم شه
اگه حتی از زمین برم بیرون، بخاطر اینه که زمین لیاقت منو نداشته، هدف، لیاقت رقابت با تو رو نداشته!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا متوجه نیستی آدم توی 10 دقیقه نمیتونه چیزی رو اونقدری بهش مسلط بشه که ارائه بده.
یعنی چی سرچ بزن تو گوگل بیا توضیح بده؟
چرا نمیفهمی که این کاره تو هستش نه ما.
این روش تدریس نه از نوع یک سخنرانی ِ نه از نوع دو روش سقراط.
هیچ کجای دنیا اینجوری تدریس نمیکنن.

وای خدای من، معلوم نیست چیکار میکنه اینجوری میکروفن تَق و تُق صدا میده حس میکنم کشتی میگیره. چجوری صداتو میوت کنم؟
چرا این بشر آفریده شده روی اعصاب باشه؟

آخرین ویرایش:
میدونم خیلی درد داره کسی که دنیاته نفهمه چی میگی یا چقدر دلشوره داری اما گاهی باید رها کنی بره. همیشه نمی‌تونی از کسی محافظت کنی یا سر بزنگاه برسی تو همیشه نمیتونی قهرمان هر داستان باشی. تو نمیتونی کسی رو اسیر عقایدت کنی چون صرفا اونم یه انسانه. دل داره خواسته داره؛ آدما هیچوقت درک نمیکنن تو چقدر ممکنه به خاطر افکارت برای اونا بترسی! نمیتونی به کسی بگی نرو و امتحان نکن چون صرفا من میترسم. اینو بدون اون خدایی که تا الان از هزارتا تیر و ترکش اون آدم رو بیرون کشیده این دفعه هم کمک میکنه و اینو متوجه باش که هیچ خواسته ای از خواست خداوند بالاتر نیستو تو صلاح بنده هاش رو نمیدونی اما اون میدونه بجای افکار منفی به خدا اعتماد کن و به خودش بسپار. هیچ عزیزی تا ابد برای آدم نمیمونه و باید اینو متوجه باشی که تک تک ماها امانتی خدا روی زمین هستیم و تو هم یه روزی باید امانتیت رو به اون برگردونی. خدا همیشه میگه اگر کسی رو از من بیشتر دوست داشته باشی اونو ازت میگیرم. به بودن هیچ عزیزی دلخوش نباش و به داشتن هیچ عزیزی مغرور نشو چون خدا همیشه آدما رو با عزیزان شون امتحان میکنه.
اگر اینارو برات رو در رو می‌نوشتم میدونم ناراحت می‌شدی و چه بسا جبهه میگرفتی...اما حقیقته و حقیقت هم تلخ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
میدونی! دیگه اون حرفت دارو نیست، باور کن دیگه اثرش رفته..
شاید هم چون خودم به خودم میگم اثر نمیکنه! آره مطمئنم مسئله همینه..
جانِ تو دلم گرفته.. از چی رو نمیدونم ولی گرفته خب!
نه کسی درمونه و نه حرفی داروعه..
از اینم متنفرم چیزی نیست آرومم کنه و جا داره بگم ... به این جهان که چیزی نداره آرومت کنه!
لعنتی! کاش بودی و باز حرفت دارو میشد؛ کاش!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
?متاسفانه
دنیا بیشتر از اینکه انسان داشته باشه بخیل و حسود زیاد داره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دلت از این آدما نگیره هر وقت دلت گرفت به خدا فکر کن که چقدر باید از دست این بنده های ناخلف شاکی باشه ولی اینقدر صبوره. ما خدا نیستیم عزیزم ولی جانشین خداوند رو زمین هستیم پس نادیده بگیر. وقتی دلت گرفت منت هیچ کس رو نکش که دوات بشه نگات رو به آسمون بگیر و دلت رو به سمت خودش پر بده...! این آدما خودشون رو خیلی قبول دارن و فکر میکنن ملت بیکارن که همش تو نخ اونا باشن و حتی بخوان حسی به اونا داشته باشن اما عملا همین آدما تو زندگی واقعی راه به جایی نمیبرن و جسارت هاشون مختص دنیای مجازیه و بس!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین