اطلاعیه ✅درخواست تایید رمان✅

سلام ببخشید درخواست تایید رمان رو داشتم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @مآه نآز ارسال کنید

درود.
درخواست تأیید رمان دارم.
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @yasaman.Bahadory ارسال کنید

سلام درخواست تایید رمانم رو داشتم

سلام درخواست تایید رمان داشتم

درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @مآه نآز ارسال کنید

سلام درخواست تایید رمانم رو دارم

سلام درخواست تایید رمان دارم

سلام درخواست تایید رمان دارم
درود، مشخصات رمان اعم از عنوان، ژانر و نام نویسنده؛ به همراه خلاصه کلی از داستان رمان، خلاصه نمایشی برای کاربران، مقدمه و سه پارت اولیه رو برای ناظر ارشد @pen lady ارسال کنید

درخواست تایید.

درخواست تایید.

سلام شب به خیر
درخواست تایید رمان دارم

درود زیبا🌱 @مآه نآز
درخواست تایید رمان 🤍

عقب
بالا پایین