دنباله دار ■□اسم یکی از بچه های سایـتُ بگو نفربعدی تحلیل کنه■□ تگش کن...

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. یه زمان خیلی فوتبالی بود..گاهی خیلی فعال و گاهی یهو کم پیدا..در کل کاربر مفیدی برای انجمن های رمان محسوب میشه..فکر میکنم تغییر تحول و تغییر رو زیاد می پسنده..در همه موضوعات..وقتی به چیزی علاقه پیدا کنه و بخاد بهش برسه نهایت تلاش خودشو میکنه...اما اینکه بهش رسید ایا چقدر بهش وفادارباشه و زود ازش خسته نشه رو نمیدونم...اینکه نفری اغلب عکس خودشو بزاره آواتارش طبیعتا اعتماد به نفس خوبی داره و از قضاوت ها نمی ترسه..

@دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.

@یاسمن بهادرییاسمن بهادری عضو تأیید شده است. یه زمان خیلی فوتبالی بود..گاهی خیلی فعال و گاهی یهو کم پیدا..در کل کاربر مفیدی برای انجمن های رمان محسوب میشه..فکر میکنم تغییر تحول و تغییر رو زیاد می پسنده..در همه موضوعات..وقتی به چیزی علاقه پیدا کنه و بخاد بهش برسه نهایت تلاش خودشو میکنه...اما اینکه بهش رسید ایا چقدر بهش وفادارباشه و زود ازش خسته نشه رو نمیدونم...اینکه نفری اغلب عکس خودشو بزاره آواتارش طبیعتا اعتماد به نفس خوبی داره و از قضاوت ها نمی ترسه..

@دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.
من همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینه _15-": این خودش پیشرفت حساب میشه.
حس می‌کنم زیاد حوصله ارتباط برقرار کردنو نداره😂 شخصیت جالبی داره، ندیدم با کسی زیاد صمیمی باشه، در حد انجام وظایف با بقیه در ارتباطه، البته جدیدا دارم می‌بینم احساساتشو بروز میده همچین ذوق میکنم -4-+=_
به شدت مسئولیت پذیره در هر جایگاهی و رنکی که باشه.
همین دیگه.. چیز دیگه‌ای دربارش نمیدونم : )
@جانانجانان عضو تأیید شده است.

من همینقدر اطلاع دارم که اسم ایشون نازنینه _15-": این خودش پیشرفت حساب میشه.
حس می‌کنم زیاد حوصله ارتباط برقرار کردنو نداره😂 شخصیت جالبی داره، ندیدم با کسی زیاد صمیمی باشه، در حد انجام وظایف با بقیه در ارتباطه، البته جدیدا دارم می‌بینم احساساتشو بروز میده همچین ذوق میکنم -4-+=_
به شدت مسئولیت پذیره در هر جایگاهی و رنکی که باشه.
همین دیگه.. چیز دیگه‌ای دربارش نمیدونم : )
@جانانجانان عضو تأیید شده است.
دختری که وقتی یکم نزدیک‌تر بشناسیش کلی هوای همه رو داره و مهربونه و با هر کسی می‌تونه هم‌دردی و همدلی کنه
@ساعت دار 😁

عقب
بالا پایین