در حال تایپ رمان باد هم دختر بود|زهرا مشرف

زهرا مشرف

رمان‌خـور
رمان‌خـور
163
پسندها
پسندها
201
امتیازها
امتیازها
43
سکه
555
عنوان: باد‌هم دختر بود.
ژانر: اجتماعی – روانشناختی
نویسنده: زهرا مشرف
ناظر: @Helen.m
خلاصه:
«باد هم دختر بود» روایتی شاعرانه از زندگی دختری‌ست که میان خواستن و نخواستن، ماندن و رفتن، و خاموشی و فریاد گرفتار شده. او در سفری آرام و گاه طوفانی، نه‌فقط جهان اطرافش که خودش را دوباره کشف می‌کند. این رمان قصه‌ی رشد، رهایی و شنیدن صدای خاموش دل است؛ صدایی که مثل باد، اگرچه دیده نمی‌شود، اما می‌تواند همه‌چیز را دگرگون کند.

مقدمه: من روجا هستم. دخترِ پدر و مادر محترمی که همیشه می‌خواستند دخترشان (درست) باشد. نه درست مثل خودش، درست مثل تصوراتشان. راستش را بخواهی، همیشه حس می‌کردم جایی میان من و این دختربودن، یک دیوار نازک هست. نازک، ولی محکم. نه از روسری بدم می‌آمد، نه از چای ریختن. نه از نازک‌صدابودن، نه از لبخند زدن. از این بدم می‌آمد که این‌ها باید باشند. که انتخاب نبودند، اجبار بودند. و من همیشه کمی بیش از حد بلند می‌خندیدم، کمی بیش از حد می‌دویدم، و کمی بیش از حد برای یک دختر، (خودم) بودم. آنچه اتفاق افتاد، یک تصمیم لحظه‌ای نبود؛ بیشتر شبیه آتشی بود که آرام‌آرام درونم روشن شد و بالاخره خودش را نشان داد. این داستان، قصه‌ی همان روشن شدن است. و بعدش. داستان دختری که از دختر بودن فرار کرد. و بعد، کم‌کم یادش آمد که باد هم دختر بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
8e8826_23124420-029b58f3e8753c31b4c2f3fccfbe4e16.png

◆◇◆

نویسنده‌ی عزیز؛
ضمن خوش‌آمد گویی و سپاس از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای انتشار رمان خود،
خواهشمندیم قبل از تایپ رمان، قوانین تایپ رمان را مطالعه فرمایید:
[قوانین جامع تایپ رمان]

برای رفع ابهامات و اشکالات در را*بطه با تایپ رمان، به این تاپیک مراجعه کنید:
[اتاق پرسش و پاسخ رمان‌نویسی]

برای سفارش جلد رمان، بعد از ۱۰ پست در این تاپیک درخواست دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد]

بعد از گذاشتن ۲۵ پست ابتدایی از رمانتان، با توجه به شراط نوشته شده در تاپیک، درخواست تگ دهید:
[درخواست تگ رمان]

برای سنجیدن سطح کیفیت و بهتر شدن رمانتان، در تالار نقد، درخواست نقد مورد نظرتان را دهید:
[تالار نقد]

بعد از ۱۰ پست‌ برای درخواست کاور تبلیغاتی، به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[درخواست کاور تبلیغاتی]

برای درخواست تیزر، بعد از ۱۵ پست به این تاپیک مراجعه کنید:
[درخواست تیزر رمان]

پس از پایان یافتن رمان، در این تاپیک با توجه به شرایط نوشته شده، پایان رمانتان را اعلام کنید:
[اعلام پایان تایپ رمان]

جهت انتقال رمان به متروکه و یا بازگردانی آن، وارد تاپیک زیر شوید:
[درخواست انتقال به متروکه و بازگردانی]

و برای آموزش‌های بیشتر درباره‌ی نوشتن و نویسندگی، به تالار نویسندگان سر بزنید:
[تالار نویسندگان]

با آرزوی موفقیت شما
کادر مدیریت تالار رمان انجمن کافه نویسندگان​

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین