سارا مرتضوی
مدیر رسمی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
کاربر VIP
تیمتعیینسطح
رمانخـور
نویسنده افتخاری
سلام زهرا جان
سلام عزیزِ دل؛ ممنون که افتخار دادی شرکت کردی![]()
اهل کجایی؟
مشهد
اسمت و سنت؟
زهرا ۱۶
بهترین دوستت چه شکلیه
یعنی چه ویژگی داره ؟
کتاب؛ ساکت و پر حرف، شبیه خودم
موزیک مورد علاقه ات؟
بیکلام های آقای کارن همایونفر
تو فیلم های ایرانی پوست شیرفیلم و سریال مورد علاقه ات؟
انمیشن مورد علاقه ات؟
زیاد نگاه نکردم اما عروس مرده خوب بود
کتاب هری پاتر و مغازه ی خودکشیکتاب و نویسنده ی مورد علاقه ات؟
بودن با آدمهای خوب و باحالِ اینجا؛ یکم ارتباطم هرچند مجازی بهتر بشههدفت از اینجا بودن ؟
دوست دارم درمورد کشفِ خویش بنویسم، اینکه چجوری خودتو بشناسی و باهاش اُنس بگیری.چیزی که دوست داری ازش بنویسی چیه؟
اینکه قلم و میدی دست دل و خودت و رها میکنی تو سطر های کاغذنویسندگی چرا برات جالبه چه چیزی داره که باعث شده دست به قلم بشی ؟

سلام زهرای عزیزم
سلام بر مادر شوهر سابق و مادربزرگ حاضر![]()
خوبی جانم؟
به خوبیِ شما
میبینم که رو صندلی داغ نشستی
همه چی خوبه؟ عالی
امکانات صندلی داغ رو چطور ارزیابی میکنی؟عالی
بریم؟ بلهههه
درونگرا؛ کتابخور حرفهای؛ قانع۱.اگر بخوای در سه کلمه، خودت رو توصیف کنی، اون کلمات چی هست؟
فرشته کوچولوها۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق تو میشه؟
سکوت میکنم. مهم اینه که تو اون لحظه کار درست و انجام دادم و وظیفمو به سرانجام رسوندم۲. اگر دنیا یک روز منجمد بشه، و فقط تو قادر به حرکت در اون باشی و پس از اون، کسی تو و کارهات رو در اون روز به خاطر نیاره، چه میکنی؟
گیمر سایهها۴. اگر زندگیت فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب میکردی؟
خوب کردنِ حالِ آدما و البته خودم۵. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟
کار خاصی نبوده، سعی کردم حال خودم و بقیه رو خوب کنم۶. خفنترین کاری که تا به حال انجام دادی چی بوده؟
گذشته که گذشته، یک سری اشتباهات و چیزهای دیگری داشته که لازم بوده. میرفتم آینده برای ارضای کنجکاوی۷. اگر یه ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟
همین و دوسش دارم، یک فاطمه قبلش اضافه میکردم۸. اگر بتونی اسم خودت را عوض کنی، چه اسمی رو انتخاب میکنی؟
ازونجایی که اگر بمونم همیشه میمونم ولی اگر نمونم به کلی جاهای دیگه به جز اونجا میتونم برم پس خارج میشم۹. ترجیح میدی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتونی به اون برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمونی و هرگز اجازهی خروج نداشته باشی؟
ظهور؛ به درد امامم و مردم بخورم؛ خوشحالی پدر و مادرم۱۰. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چیه؟
اگه میشد اسطوره ای باشه مثلا اسب و دوست دارم۱۱. دوست داری کدوم حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگیت داشته باشی؟
معلم و نویسنده باشم۱۲. شغل رویایی ات چیست؟
بستنی۱۳. فکر کن میخوای تو یه استخر پر از یه چیزی شیرجه بزنی، دوست داری محتویاتش چی باشه؟![]()
کربلا از امام رضا و قمر بنی هاشم۱۴. بهترین هدیهای که گرفتی؟
عراق۱۵. اگر حق انتخاب داشتی دوست داشتی در کدوم کشور به دنیا میومدی؟
کتاب و موبایل۱۶. به چی اعتیاد داری؟
برای رشد کردن تلاش کنه۱۷. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگیهایی داشته باشه؟
عجیب که تاحالا نه اما یک بار از پدرم سیلی خوردم که حقم بود و ازش ممنونم. برای اینکه رفتم سمت روابط حرام۱۸. عجیبترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟ و بابت چه کاری تنبیه شدی؟
ازدواج یعنی تکامل و رشد دونفره؛ چیزی که باید به وقتش انجام شه و تا تهش ادامه بدی۱۹. نظرت دربارهی ازدواج چیه؟
ترس از وابستگی۲۰. بزرگترین ترس زندگیت؟
زرشک پلو با مرغ۲۱. با حرف اول اسمت یه غذا بگو
ماهرخ۲۲. یه اسم دختر بگو که فقط یه نقطه داشته باشه
از طریق سخنرانی یا فعالیت در منزل(گیفت عروسی، نبات و...)۲۳. دوست داری در آینده درآمد شخصی داشته باشی؟ چه جوری و از چه طریقی؟
پدر مادرم و میفرستم کربلا، یک مقدار خودم بقیش و میدم بهشون۲۴. اگر امروز یه میلیارد تومن جایزه برنده بشی اولین کاری که باهاش میکنی چیه؟
کسی جز پدر و مادرم زنگ نمیزنه پس... ترجیحا هیچکس۲۵. اگر الان گوشیت زنگ بخوره دوست داری کی پشت خط باشه؟
دوران خابگاهم۲۶. از کدوم اتفاق تو زندگیت میشه یه فیلم سینمایی پرفروش ساخت؟
همین NAHIT۲۷. اگر زندگیت یه فیلم بود اسمش رو چی میذاشتی؟
ترکیبی از هردو ولی بیشتر مادرم۲۸. شبیه پدرتی یا مادرت؟
کتاب خونم مثلا ۸۰۰ ص در یک روز اونم با انجام بقیه کارها۲۹. پنچ ویژگی برتر خودت را نام ببر. با ذکر مثال![]()
بهترینش که هدیه برای مادرم بود و بد ترینش چیزی بود که بهم انداختن۳۰. بدترین و بهترین خریدی که تا به حال انجام دادی چه بوده؟
ممنون از شما که شرکت کردی و وقت گذاشتیممنونم از پاسخگوئیت
حتمااااا؛ حسابی خوشحال میشم((((:حالا بگو بازم بیام؟![]()

سلام دختر گلمسلام زهرا مامانییی![]()
عالیخوبی ؟
صد در صد زمستان۱کدوم فصل رو.دوست داری بهار یا زمستان؟
بله نه شدید ولی بله۲تا حالا با کسی دعوای شدیدی داشتی توانجمن؟
بدترینش سانسوره در حد بکش بکش، و بهترین؟ خیلی چیزایی که بهشون عمل نمیکنم ولی ایده های خوبین۳بدترین فکری و بهترین فکری که به سرت زده؟
انیمه ک اسماشونو بلد نیستم ولی مثلا فوتبالیست ها و اینا۴کدوم انیمه رو دوست میداری؟
خونه نشینی و خوشگذرونی تک نفره۵اهل خوشگذرونی هستی یا خونه نشینی؟
احضار۲۶بهترین فیلمی که دیدی؟
همین یک دو ساعت پیش سر اخراجم۷اخرین بار که از ته دل خندیدی؟
دالان بهشت که ماهِ؛ عشق منه! اما دیدگان هم عالیه فقط اگر برخورد فیزیکی نکنه قطعا عمه ی عالی میشه۸نظرت راجب دالان بهشت و دیدگان چیه؟
خیلی کارا؛ اولیش این که کار کنم مستقل بشم۹دوست داری چه کاری رو انجام بدی؟
دورانی که خابگاه بودم در همون حد قانونشکنی داشتم ک نفهمیدن۱۰ تا حالا به قول اقا سینا کار خلافی کردی؟![]()
یک دختر پرانرژی و مهربون که آدم از صحبت باهاش لذت میبره۱۱نظرت راجب من چیه منظور شخصیت و اینا؟
الان تنها چیزی که تو ذهنمه اینه:۱۲ یه بیت شعر تقدیممون کن
همه خوبن تا زمانی که تصمیم بگیرند دیگه خوب نباشن۱۳ به نظرت ادم خوبیم یابد؟
خب اون اولشه اما بارم کلی شروع دیگه داریم که هیچوقت براش دیر نیست۱۴نظرت راجب (زندگی شروعی دوبارس )چیه ؟
اونی که باید بشم، بشم۱۵:چه ارزویی داری ؟
هنر و ادبیات۱۶:چه رشته ای رو دوست داری؟
ممنون از شما که وقت گذاشتی و شرکت کردیممنون که جواب میدی*
اگر لایق دونستی چرا که نه؛ خوشحال میشیم^^بازم بیام گل![]()
سلام گُل...سلام جانم
به خوبی شماخوبی شما؟![]()
ایموجی که نه ولی این ---> (((((:کدوم ایموجی رو دوست داری؟
اونایی که من دارم جوریه که اگه بخوام مستونم برسم بهشآرزویی که میدونی نمیرسی بهش؟
یعنی همینی که الان هستی و نمیدونی. شاید همین آرزوی چند سال قبلت بوده باشه زا شایدم چند سال بعدت. اما در کل به نظرم برمیگرده به پیدا کردنِ خودت.به نظرت خوشبختی شامل چه چیزایی میتونه باشه؟
اگر خیلی عصبانی بشم دیگه دست و پام از کنترل خارجه میزنه و میترکونه بعد آروم میشهوقتی عصبی میشی چجوری آروم میشه؟
انا الله و انا الیه راجعونبهترین جمله ای که خوندی چی بوده؟
با توجه به شخصیت نمیدونم اما به نظر رمان فانتزی شاید شبیه کتابخانه ی نیمه شب.یه کتاب معرفی کن به من با توجه به شناختی که داری ازم
خواهر برادر داری؟![]()