طنز کمک به ازدواج جوانان

خودشم ینش کمه و ۱۶ سالشه به خاطر اینم نمیشه
آخی عزیزم. خب البته خودتون بهتر می دونید و خانواده های محترم. میشه که مقدمات کار را با همراهی و همکاری بزرگتر ها شروع کنید و انجام بدین و همین باعث عشق و دلگرمی خیلی زیادی میشه. بعد سر فرصت که همه چی جور شد دیگه با خیال راحت ازدواج می کنید. دختر بزرگ من زهرا هم ۱۶ ساله بود صادقانه از عشق پاکش برام گفت و خندیدیم و گریه کردیم و هیجده سالگی عقد کردند و سال بعد هم رفت سر زندگی خودش خدا رو شکر.

خدا خودش شاهده که خیلی خیلی عاشق فاطمه خانم بودم و هستم از کودکی که با هم بزرگ شده بودیم. مثل خیلی از دخترها واقعا یه فرشته پاک و مهربون و معصوم و مظلوم و دوست داشتنی بود. بعدها فهمیدم چه خواستگار های زیاد و درست حسابی داشته. من که می دونم لیاقت نداشتم ولی اون خیلی خیلی خانم و بزرگوار بود.

خدا خودش شاهده که خیلی خیلی عاشق فاطمه خانم بودم و هستم از کودکی که با هم بزرگ شده بودیم. مثل خیلی از دخترها واقعا یه فرشته پاک و مهربون و معصوم و مظلوم و دوست داشتنی بود. بعدها فهمیدم چه خواستگار های زیاد و درست حسابی داشته. من که می دونم لیاقت نداشتم ولی اون خیلی خیلی خانم و بزرگوار بود.
خدا رحمتشون کنه
و سایه شما بالا‌ی سر بچه هاتون نگه داره

خدا رحمتشون کنه
و سایه شما بالا‌ی سر بچه هاتون نگه داره
خدا رحمت کنه جمیع رفتگان را و خدا خودش حفظتون کنه برای همه عزیزانتون. من که سایه یی نداشتم حالا هم که سالهاست دختر ها و مادرشون که البته سومین همسر من بودند دیگه رفتند خارج از کشور و قسمت من هم شده تنهایی و باز هم الهی شکر که خوب و خوش و سلامت و موفق هستند و هر جا باشند در قلب و ذهن و روح و جانم هستند و خواهند بود.

عقب
بالا پایین