روباه سفید مترجم آزمایشی +خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,617 پسندها پسندها 16,233 امتیازها امتیازها 678 سکه 314 دیروز ساعت 12:07 #1,061 yasi.sh گفت: یه کمکی به منم بدین بد نیست 😊😊 کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب خوب عیزم یه مختصات بده برای شریک ایندت چجور باشه؟
yasi.sh گفت: یه کمکی به منم بدین بد نیست 😊😊 کلیک کنید تا گسترش یابد... خوب خوب عیزم یه مختصات بده برای شریک ایندت چجور باشه؟
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی+ گرگینه منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 168 پسندها پسندها 682 امتیازها امتیازها 93 سکه 449 دیروز ساعت 13:35 #1,062 yasi.sh گفت: من هستم در خدمتتون 😁😁 کلیک کنید تا گسترش یابد... خیلی خیلی سپاسگزارم. خدمت و ارادت همیشگی از بنده است. دیگه خلاصه هر گلی بزنید به سر خودتون زدید. بابابزرگ هم از تنهایی در بیاد خیلی عالی میشه به خدا.
yasi.sh گفت: من هستم در خدمتتون 😁😁 کلیک کنید تا گسترش یابد... خیلی خیلی سپاسگزارم. خدمت و ارادت همیشگی از بنده است. دیگه خلاصه هر گلی بزنید به سر خودتون زدید. بابابزرگ هم از تنهایی در بیاد خیلی عالی میشه به خدا.
گربه سفید=)) کاربر فعال کاربر انجمن vip نوشتهها نوشتهها 955 پسندها پسندها 14,738 امتیازها امتیازها 558 سکه 98 دیروز ساعت 14:01 #1,063 دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: خیلی خیلی سپاسگزارم. خدمت و ارادت همیشگی از بنده است. دیگه خلاصه هر گلی بزنید به سر خودتون زدید. بابابزرگ هم از تنهایی در بیاد خیلی عالی میشه به خدا. کلیک کنید تا گسترش یابد... بابابزرگ نه که عمو
دکتر آرش نوروزی ایران زاد گفت: خیلی خیلی سپاسگزارم. خدمت و ارادت همیشگی از بنده است. دیگه خلاصه هر گلی بزنید به سر خودتون زدید. بابابزرگ هم از تنهایی در بیاد خیلی عالی میشه به خدا. کلیک کنید تا گسترش یابد... بابابزرگ نه که عمو
دکتر آرش نوروزی ایران زاد مترجم آزمایشی+ گرگینه منتقد ادبی سوشالمدیا مشاور رمانخـور مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 168 پسندها پسندها 682 امتیازها امتیازها 93 سکه 449 دیروز ساعت 15:05 #1,064 گربه سفید=)) گفت: بابابزرگ نه که عمو کلیک کنید تا گسترش یابد... قربونت بشم دختر بی نهایت عزیز خودم. بله اصلاح می شود عموی پیشی سفید بی نهایت عزیز و بابا بزرگ بقیه. اینجوری خیلی بهتره که حالا شاید خدا خواست و یه پرستار تمام وقت جوانتر به ما بله گفت. بگیم بابابزرگ دیگه فکر می کنند میخوام برم خونه سالمندان.
گربه سفید=)) گفت: بابابزرگ نه که عمو کلیک کنید تا گسترش یابد... قربونت بشم دختر بی نهایت عزیز خودم. بله اصلاح می شود عموی پیشی سفید بی نهایت عزیز و بابا بزرگ بقیه. اینجوری خیلی بهتره که حالا شاید خدا خواست و یه پرستار تمام وقت جوانتر به ما بله گفت. بگیم بابابزرگ دیگه فکر می کنند میخوام برم خونه سالمندان.