حماقت کرد !مرحومه حسیننژاد حدود ساعت ۱۹ و ۳۵ دقیقه چهارم خرداد با هدف رفتن به منزل در میدان آزادی سوار یک خودروی عبوری میشود.
اعتراف میکنم یکی از چیزایی که همیشه در مورد تو کنجکاو بودم این بود که جملات سنگین رو روونه کدوم بدبخت بیچاره میکنی خخاتفاقاً آدم با حرف ها و رفتارش ارزششو واسه بقیه تعیین میکنه.
بیشتر از کپن هرکس بهش چیزی ندید.
به اینکه دارم چکار میکنم. فرار می کنم؟همین الان داری به چی فکر میکنی؟
۴۰۲٫۱۱٫۶
شاید مخاطبم خاص نیست عامه، شاید اصلاً مخاطب نداره، همین پستم مثلاً بهش اعتقاد پیدا کردم و نوشتم، آدما خودشون ارزششون رو واسمون تعیین میکنن،..اعتراف میکنم یکی از چیزایی که همیشه در مورد تو کنجکاو بودم این بود که جملات سنگین رو روونه کدوم بدبخت بیچاره میکنی خخ
اعتقاداتت فحشی هست خواهرشاید مخاطبم خاص نیست عامه، شاید اصلاً مخاطب نداره، همین پستم مثلاً بهش اعتقاد پیدا کردم و نوشتم، آدما خودشون ارزششون رو واسمون تعیین میکنن،..
هههه. دیروز دو تا جوان کمتر از 25 سال بحث کنان از کنارم رد شدن. یکیشون داشت درباره موضوعی مثال می زد. وقتی حرفش تموم شد اون یکی برای تایید حرفش گفت : good example !!!!!!!! بنظر شما یه آدم ذلیل خودتحقیر درجه 6 اینجوری چه لباسی می پوشه؟
حالا اگه میگفت طیب الله انفاسکم میشد خودباور؟؟؟؟؟؟؟ شماها داشتین همه چیو عربی میکردین حتی همه اسامی رو!! اینام از اونور بوم افتادن.نمیگم موافقم باهاشون ولی شماها دیگه حق ایراد گرفتن از اینا و حرف از ایران گرایی نزنید که حناتون رنگی نداره
!!!!اعتقاداتت فحشی هست خواهر