همگانی [ همین الان داری به چی فکر میکنی؟ ]

ی آهنگ بود به اسم گوزن ها
ولی نه آهنگ داریوش
سالها پیش داشتمش
پیداش نمیکنم
c54c27_25ndke-hanghead

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BISEl
همین الان؟
دارم به این فکر می‌کنم که زندگی، گاهی فقط یه راه طولانیه که تهش هیچی نیست.
تلاش می‌کنی، جون می‌کنی، بعد یه جایی می‌رسی که می‌بینی همه‌چی از اول اشتباه بوده.
به اون لحظه‌هایی فکر می‌کنم که دلت واسه خودت تنگ می‌شه؛ واسه اون نسخه‌ای از خودت که هنوز باور داشت دنیا جای بدی نیست.
به اشکایی که تو خلوت‌ می‌ریزن و هیچ‌وقت تاریخ انقضا ندارن.
به شبایی که تموم نمی‌شن، فقط تکرار می‌شن.
به آدمایی که اومدن و رفتن، ولی انگار یه تکه از روحتو با خودشون بردن.
به اینکه درد، یه جور رفیق قدیمیه که هر وقت همه رفتن، میاد بشینه کنارت.
دارم فکر می‌کنم... شاید ما فقط ادامه می‌دیم چون بلد نیستیم تموم کنیم.
چون حتی اگه نخوای، دنیا ازت نمی‌پرسه که خسته‌ای یا نه. فقط می‌چرخونه‌ت.

مرحومه حسین‌نژاد حدود ساعت ۱۹ و ۳۵ دقیقه چهارم خرداد با هدف رفتن به منزل در میدان آزادی سوار یک خودروی عبوری می‌شود.
حماقت کرد !
نمیشه به ازای هر فرد یک پلیس استخدام کرد !

اینکه چرا بعضی از کاربرا واقعا صبر ندارن:/

چقدر خوابم میاد ولی خوابم نمی‌بره 😐

حس میکنم تو ی توپ شفاف گیر افتادم
مستقل از بقیه جز آمین دارم زندگی میکنم و در عین حال شدیدا به همه وابسته ام
عجیبه این روزا برام
بطرز غریبی کسی بهم کار نداره و آرامش دارم

اتفاقاً آدم با حرف ها و رفتارش ارزششو واسه بقیه تعیین میکنه.
بیشتر از کپن هرکس بهش چیزی ندید.
اعتراف میکنم یکی از چیزایی که همیشه در مورد تو کنجکاو بودم این بود که جملات سنگین رو روونه کدوم بدبخت بیچاره میکنی خخ

همین الان داری به چی فکر می‌کنی؟

۴۰۲٫۱۱٫۶ 🌱

به اینکه دارم چکار میکنم. فرار می کنم؟
از کجا به کجا؟ چقدر میتونم دور شم؟
جام کجاست؟
به این جا تعلق دارم؟

اینکه چجوری تو این سن از افسردگی نجات پیدا کنم تا به ادامه زندگیم امیدوار بشم. شایدم نه ، انتهای این تقدیر پایان شخصیت منه

اعتراف میکنم یکی از چیزایی که همیشه در مورد تو کنجکاو بودم این بود که جملات سنگین رو روونه کدوم بدبخت بیچاره میکنی خخ
شاید مخاطبم خاص نیست عامه، شاید اصلاً مخاطب نداره، همین پستم مثلاً بهش اعتقاد پیدا کردم و نوشتم، آدما خودشون ارزششون رو واسمون تعیین میکنن،..

شاید مخاطبم خاص نیست عامه، شاید اصلاً مخاطب نداره، همین پستم مثلاً بهش اعتقاد پیدا کردم و نوشتم، آدما خودشون ارزششون رو واسمون تعیین میکنن،..
اعتقاداتت فحشی هست خواهر

‏کاش معدم خودشو درگیر مسائل احساسی نکنه

رکسانا صورت یونانی رخشانا -2-35-

کامنتهای زیر-2-35-
هههه. دیروز دو تا جوان کمتر از 25 سال بحث کنان از کنارم رد شدن. یکیشون داشت درباره موضوعی مثال می زد. وقتی حرفش تموم شد اون یکی برای تایید حرفش گفت : good example !!!!!!!! بنظر شما یه آدم ذلیل خودتحقیر درجه 6 اینجوری چه لباسی می پوشه؟
حالا اگه میگفت طیب الله انفاسکم میشد خودباور؟؟؟؟؟؟؟ شماها داشتین همه چیو عربی میکردین حتی همه اسامی رو!! اینام از اونور بوم افتادن.نمیگم موافقم باهاشون ولی شماها دیگه حق ایراد گرفتن از اینا و حرف از ایران گرایی نزنید که حناتون رنگی نداره

پس کی قراره این ساعتای رندی که
رو‌ گوشیم‌ میبینم رو زندگیم تاثیر بذاره

ب روزای اولی که کافه عضو شدم و مدیر ادبیات بودم
ب ایرانویج
هم میهن
عجب روزایی بود

می‌دونم دارم کارمو سخت‌تر می‌کنم ولی مشکل اینه که حتی حوصله ندارم که نذارم همچین اتفاقی بیفته. چرا نباید تلاشی برای فرار از مخمصه بکنم؟ آفرین! چون بیش از اندازه خسته شدم و علاقه‌ای به انجامش ندارم. ممکنه بعدش به غلط کردن بیفتم یا حتی افسوس بخورم ولی الآن حتی با علم بر این قضیه، کاری جز «هیچ» نمی‌کنم :/

اعتقاداتت فحشی هست خواهر
!!!!

اول فکر کردم شوخی میکنی، ولی مثله اینکه نه،
،
ممنون از احترامی که به نظراتم گذاشتی با گفتن "فحشیه"

: )

الان برای تو ارزش ادمارو خودشون تعیین میکنن و هرکسی بیشتر از کپنش نباید چیزی داد یا امثالهم، فحش بوده؟!!!
متاسفم، امّا این دیگه مشکله من نیست، نظرم رو گفتم. و خب حقیقتیه که باهاش موافقم.

عقب
بالا پایین