تسلیت چه دیر اومدی و چه زود رفتی لِنا کوچولو

خواهر عزیز و بزرگوارم @ZiziZizi عضو تأیید شده است. درگذشت فرزند تازه متولدت رو بهت تسلیت میگم غم فرزند غمی است سترگ و جانگداز من و تمامی اعضای انجمن و تالار کافوارتز دو در غم خودت شریک بدون باشد که خداوند فرزندت رو در آغوش خودش نگهدار باشه

ای وای زهرا
کل تنم یخ کرد زهرا...
قفلم، نمی‌تونم حرف بزنم،
زهرا جونم، تسلیت غمتو آروم نمیکنه، تسلی بخش نیست
امیدوارم خدا صبر زیاد بهت بده... صبر بده تا بتونی آروم شی
تو یه فرشته‌ی زمینی‌ای، و لنا جونم فرشته ی آسمونی...
امیدوارم در بهشت در آغوش پر از مهر امام حسین (ع) قرار بگیره
و مطمئنم که این اتفاق میافته قربونت برم

بمیرم برا دلت که
واقعا نمی دونم چی بگم که ذره ای از دردت کم بکنه
من خودم به شخصه هنوز هضم نکردم این اتفاق رو
ولی بدون هر موقع نیاز داشتی کنارتم

من واقعا… چندین بار اومدم یه چیزی بنویسم و انقدر این درد سنگینه که نه دستم نه قلبم یاری نمی‌دادن که چیزی بنویسم
زهرا… فقط می‌تونم بگم الهی بمیرم برای دلت… برای غمی که الان داری.. برای قلبت… برای کوچولوی پرپر شده‌ات
از خدا فقط برات صبر میخوام… برات قدرت تاب آوری میخوام…
ببخش که نمیتونم ذره‌ای از دردتو کم کنم…
بدون که منم سیاه‌پوش عزای توام رفیق…🖤

باورم نمیشه یعنی نمی‌دونم چجوری بگم من من هنوز توی شوکم
یه لحظه گفتم شوخیه بعد فهمیدم غم از دست دادن بچه خیلی خیلی سخته نمیتونم چیزی بگم اما امیدت به خدا باشه
دورت بگردم زهرا جانم
هیچ کلمه‌ای نمیتونم پیدا کنم برای کم کردن و تسکین از دست دادن طفلی که ماه ها ذوق داشتی
یادمه چقدر روزشماری میکردی مهربونم
ولی تو می‌دونم قوی و قوی میمونی تا به لنا خانم که پیش خداست نشون بدی چقدر قوی هستی
و از همه مهمتر یه محبت الهی داری مادری مهربون هستی
نمیتونم تلسیت بگم چون می‌دونم سخته
خودم بغضم گرفته و ناراحتم 😔
امیدوارم غم اخرت باشه زهرا جانم @ZiziZizi عضو تأیید شده است.

بمیرم برات همین

از شنیدن این خبر واقعاً ناراحت شدم، برای غمی به این بزرگی واقعاً هیچ کلمه‌ای کافی نیست. فقط می‌تونم از ته دل آرزو کنم خدا به شما و خانواده‌تون صبر و آرامش بده و توی این روزهای سخت، خودِ خدا پناه دل‌هاتون باشه. امیدوارم به مرور زمان، این داغ کمی قابل‌تحمل‌تر بشه و خاطره‌ی این کوچولوی عزیز همیشه با عشق توی قلبتون باقی بمونه🖤

وای باورم نمیشه عزیزدلم بمیرم برا دلت قلبم
شوکه شدم
خدا به دلت آرامش بده واااای خدایااااا😭😭😭💔💔💔

تسلیت میگم و غم اخرتون باشه..حس الانتون درک میکنم، و متاسفم که تو یه بخش تاریک و سرد بجای اتاق نوزادی باید بری. ولی یادتون بمونه یه چیز باارزش دیگه هم دارید که نیاز به شما داره، شوهرتون! میگن مادرها صبورن، تو یه مادر عالی هستی..میدونم دوباره سرپا میشید.

عزیزدلم، خیلی‌خیلی متاسفم
خدا به دلت صبر و آرامش بده تا بتونی این غم بزرگ رو تحمل کنی...
روح فرشته‌ی کوچولوت غرق رحمت و آرامش الهی باشه 🖤🕊️

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 66)
عقب
بالا پایین