تسلیت چه دیر اومدی و چه زود رفتی لِنا کوچولو

وای زهرا...
اصلا نمیدونم چی بگم
یه لحظه دیدم چند بار خوندمش تا بفهمم چی شده و الان واقعا فلج شدم
تسلیت میگم بهت قشنگم تو بهترین فرشته زمینی کافه‌مونی
خدا بهت صبر بده
و فقط میتونم از خدا برات آرامش بخوام
خیلی ببخشید که کنارت نیستیم خیلی ببخشید که نمیتونیم از این رنجی که داری کمی کم کنیم

واای بر من
اصلا انتظار شنیدن این خبر را نداشتم.
از دست دادن فرزند از سخت ترین غم های این دنیاست..
فرشته ای که نه ماه در وجودت بوده، و ذره ذره با خودت یکی شده و حتی از خودت عزیزتر شده..

چطور میتونیم تسلی بدیم دلت را زهرا جان..
ان شا الله خدا خودش صبر زیاااد بهت بده و قلب پر مهرت را آروم کنه..
تمام بچه های انجمن کل این نه ماه با تو زندگی کردن و انقدر تو و فرشته ی آسمونیت را دوست دارند که حد نداره..
تو بهترین فرشته زمینی ای..
لنای عزیز فرشته آسمونیت تو قلب همه انجمنه، و مطمئن باش با همون کوچولویی از اون بالا حواسش بهت هست..

دلت آروم زهرای دوست داشتنی..

نمی‌دونم چی بگم که باعث تسلای خاطرت بشه؛ اما می‌تونم بگم که واقعا درکت می‌کنم چون توی موقعیت مشابه بودم و هیچی مثل این ضایعه نمی‌تونه یه مادر رو از پا در بیاره.
خدا بهت صبر بده عزیزدلم. آرامش نصیب قلب نازنینت

مامان خانم قشنگ، تسلیت می‌گم.
مواظب خودت باش، دخترکوچولوی قشنگت از آسمونا همیشه همیشه مواظبته.

وااااااای نههههه! یکی بهم بگه واقعی نیست. خدایا نه!
وای خدا! اصلا نمیتونم باور کنم. واقعا بهت تسلیت میگم، واقعا خدا بهت صبر بده. من که نچشیدم ولی خداکنه هیچکس این مصیبت رو دچار نشه، آمین یارب العالمین!

تسلیت میگم، خدا بهتون صبر بده

تسلیت می‌گم🥺
فکر نمی‌کردم اینجوری بشه...🥀

خیلی با شنیدن این خبر دلم شکست
از دست دادن کوچولوت غمی نیست که بتونم با کلمه تسکینش بدم
از ته دل برای خودت و خانوادت آرزوی صبر دارم. میدونم که کوچولوت برات دنیای بوده و حالا جای خالیش سخته
ان‌شاءالله که این غم آخرین غم زندگیت باشه

@ZiziZizi عضو تأیید شده است. جان، واقعاً نمی‌دونم برای این غم بزرگ چی میشه گفت، هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه تسکین‌دهنده‌ی داغ از دست دادن فرزند باشه، از صمیم قلب بهت تسلیت میگم و از خدا برات صبر و توان می‌خوام
امیدوارم روح لنا کوچولوی معصومت در آرامش باشه، در این غم بزرگ، قلبمون کنارته و برات آرزوی آرامش و صبوری داریم🦋

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 65)
عقب
بالا پایین