`°•°` پوکرکننده‌ترین مطالب رمان‌ها `°•°`

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مـطی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا اینا به کنار یجوررری خونه و اکسسوری هاش رو توصیف میکنن ها فقط کم مونده بگن اون کنج هم یه عنکبوت لونه داشت!!! بعد یکی که کمتر توصیف می‌کنه یا فقط یه جا اون خونه وامونده رو فقط توصیف میکنه و دیگه نمی‌کنه میریزن سرش میگن اصلا توصیف نداشت اصلا کافی نبود! آقا تو مگه خونت رو اونقدر دقیق هر روز نگاه میکنی که میخوای خونه یه شخصیت رو بیست چهاری یادت باشه؟!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اربـابِ رمــانتِ
اسمش باید «اَردَلآن» باشه :|
ارفاق کنی، میشه «ارسلان».
از این دو حالت خارج نیست :|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو این رمان‌هایی که مثلاً هشت تا یا شیش تا کارکتر دارن، حتماً دو به دو پیوندشون میدن.
واقعاً هیچ پایانی واسه رماناشون ندارن جز ازدواج. یعنی اون سه تا آقا و سه تا خانم، به طور دیفالت با زوج خودشون گره میخورن سو وات د هل؟ چی میزنی مینویسی؟ ب قول مریم اصن من چرا زنده‌م؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وااای اونجا که پسره قبلاً دچارِ یه عشقِ اشتباهی شده بعد میخواد واسه دختره توضیح بده :
«اون یه عشق زودگذر بود حسِ من ب تو واقعیه» :nail_biting::nerd:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا همه ی منشی های شرکت پسره از دم خرابن؟
آخرش هم باجیغ جیغ دختره باهاش دعوا می کنه پسره میاد می بینه از دختره دفاع می کنه
چرا توی همه ی رمانا فقط اولش می رن دستشویی؟ :بقیه ی روز رو مثانه به احترام عشق خاموش میمونه:/
هرکی بلیت افقو داره یه اطلاعی بده:aiwan_light_crazy:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چطوری میتونه کلی از پسره کتک بخوره و چیزای بووووق ولی اخرش یه عشق واقعی داشته باشن؟
نمیگم ممکن نیست ولی نمیتونه یه عشق کامل باشه همیشه اون ته توهای مغزش میمونه این مرد یروزی باهاش چیکار کرده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سه دخترن و سه تا پسر هر کدوم ما یکیشون لجن و از هم بدشون میاد
بعد آخرش عاشق هم میشن://///

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چرا خانواده هاشون انقدر ازادشون میذارن درحالیکه من برای هر بیرون رفتنی با دوستام باید ده تا پدر و مادر رو به صد روش راضی کنم اخرشم بیرون رفتنه کنسل میشه -_

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دختره بدبخته، نون نداره بخوره بعد با بهترین لباس‌ها میره دانشگاه!
اونجا با استادها کل کل می‌کنه!
استاد هم از قضا پسری با قد ۱۸۰، سیکس پک، بسیار سگ اخلاق عاشقش میشه؛ که اگه چشم‌هاش عسلی نباشه حداقل آبی هست?
این ایربگ های ۱۶۰ سانتی تو خیابون منم!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین