همگانی نظرتون راجع به گریه کردن آقایون چیه؟!

خب سوال واضحه نظرتون چیه؟! رک و راست بگین! بنظرتون واقعا مرد نباید گریه کنه؟! اگر یه مرد جلوتون گریه کنه حستون به اون آدم چیه؟!
اسپم هم ممنوع!​
من خودم یه آقام و به نظرم بهتره به جمله‌ی مرد گریه نمیکنه توجهی نکنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مرد ها هم حق دارن خودشون رو خالی کنن!
اما از نظر من یک مرد باید مغرور باشه و سعی کنه در خلوت گریه کنه?
از اون مردای سبک هم بدم میاد که تا اتفاقی میوفته میخوان گریه کنن?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

"مبینـامـ"

مدیر بازنشسته
کاربر انجمن
1,623
پسندها
پسندها
1,315
امتیازها
امتیازها
223
سکه
-7
اینکه ادما گریه کنن یا نه خب یه سبک زندگیه به نظرم
اما خب کلا این اشتباهه که مردا نباید گریه کنن و دخترا سریع بزنن زیر گریه?

گریه مرد یه لحظه حماسیه به نظرم...
حالا میگم مرد چون مردا سعی میکنن گریه نکنن اما خب کلا کسایی که اشکشونو ندیدم و بعد گریشونو میبینم ،یه حس خاصی بهم دست میده
مخصوصا کسایی که زیاد میخندن و شوخ طبعن!
یه حسی که انگار ساختمونای بلند یهو تخریب میشن و از پشتشون نور خورشید میتابه بهم، انگار یعان همه ی محدودیتا شکسته میشن یهو ادم ازاد میشه ،یه حس ارامش خاصی داره
نمیدونم تونستم حسی که پیدا میکنم رو درست گفته باشم یا نه?

با اینکه گریه ادما عصبیم میکنه و سعی میکنم از محیط بیرون برم اما با گریه این ادما در حالی که نمیتونم چشم از چشاشون بردارم بغضم میگیره

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مردا اون زمان در آسیب‌پذیر ترین حالت ممکن هستن. به نظر من که باید بغلشون کرد و سعی آرومشون کنیم یا حرف نزنیم و بزاریم که فقط گریه کنن. بعدا هم اصلا به روشون نیاریم که گریه کردن. باید اینجوری هم نازشون کردDeldary

اون‌ها معمولا گریشون تو خودشونه و درونشون پر از گریه‌های فرو خورده است.(:
اما اینکه اینقدر برای یک مرد امن باشی ک با خیال راحت گریه‌هاش و پیشِ تو بکنه به نظرم حرفیه.

گریه کردن یه مرد از گریه کردن یه نوزاد بدون مادر دردناک‌تره

من کلاً از آدم‌هایی که اونقدر ضعیفن و با کوچکترین اتفاقی آماده به گریه هستن خوشم نمیاد و‌به‌نظرم آدم برای زندگی کردن توی این دنیا یکم باید پوست کلفتتر باشه، اما گریه کردن رو هم فقط مختص زن‌ها نمی‌دونم‌. به‌نظرم فارغ از جنسیت هر آدمی حق داره وقتی که ناراحت یا تحت فشاره اشک بریزه و اینکه ما بگیم مرد نباید گریه کنه اشتباهه چون امروز ممکنه اون درد با گریه تسکین پیدا کنه، اما وقتی مدام یک نفر اون درد رو بریزه توی خودش اون درد تبدیل به خشم یا افسردگی میشه که به مراتب ضرر بیشتری از گریه کردن داره و فکر میکنم به همین خاطره که معمولاً مردها نسبت به زن‌ها خشم بیشتری دارن و بیشتر دعوا می‌کنن. به نوبه‌ی خودم اگر یه مرد در کنارم اشک بریزه با توجه به دلیل گریه‌هاش یا سعی می‌کنم با دلداری دادن آرومش کنم و یه وقت‌ها هم می‌ذارم تا با گریه خودش رو از نظر احساسی تخلیه کنه.

آخرین ویرایش:
خب هرکسی بعضی وقتا نیاز داره گریه کنه ربطی نداره جنسیتش چی باشه .
سعی میکنم اونی نباشم که اشکشو در میارم

چه تایپیک جالبی....مرد بودن تو این مملکت با مرد بودن تو بقیه دنیا متفاوت...خیلی از جواب هایی که دوستان دادند در مورد یک شرایط عادی..نه یک جامعه مثل جامعه ما....
گریه کردن ربطیبه جنسیت نداره و یک حالت انسانی هستش.اگر مختص زن یا مرد بود افریننده تو بدن فقط زن یا فقط مرد قرار میداد...منتها این یک امر طبیعیه که مردها بیشتر در برابر ناراحتی ها و مشکلات صبرشون زیاد باشه ولی خب خانم ها به مراتب کمتر...هرچند من تواین چند وقت زن هایی دیدم که عزیز از دست دادند ولی خم به ابرو نیاوردند. در کل من گریه کردن رو امری عادی میدونم

عقب
بالا پایین