FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر رسـمی تالار فرشته زمینی مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 3,955 امتیازها امتیازها 378 سکه 994 6/29/25 #41 در هر گذر که باشم و بینی مرا ز دور نزدیک من رسیّ و نبینیّ و بگذری داری نظر به حال همه از ره کَرَم اما نظر به حال هلالی ، ستمگری
در هر گذر که باشم و بینی مرا ز دور نزدیک من رسیّ و نبینیّ و بگذری داری نظر به حال همه از ره کَرَم اما نظر به حال هلالی ، ستمگری
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,111 پسندها پسندها 3,500 امتیازها امتیازها 328 سکه 721 6/29/25 #42 هرگزوجودحاضرغایب شنیده ای من درمیان جمع ودلم جای دیگراست
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 6/29/25 #43 برای مرگ گنجشکان همیشه سنگ ها مفتند کجایی باغ شادی را سران بیکسی رُفتند ابد راه عدم را پیش میگیرد بدون عشق حکیمان ازل این نکته را در گوش ما گفتند به ظلم آغشته و صد رنگ و ل*ب پَر، مردم دنیا شبیه کوزه های عهد دقیانوس جیرفتند همه باهم ولی در حسرت آنکس که می باید همه محکوم تنهایی، همه حتی اگر جفتند تمام این جهان غیر از توهم نیست ای مردم خدا بذر خلایق را به خاک انداخت ،نشکفتند
برای مرگ گنجشکان همیشه سنگ ها مفتند کجایی باغ شادی را سران بیکسی رُفتند ابد راه عدم را پیش میگیرد بدون عشق حکیمان ازل این نکته را در گوش ما گفتند به ظلم آغشته و صد رنگ و ل*ب پَر، مردم دنیا شبیه کوزه های عهد دقیانوس جیرفتند همه باهم ولی در حسرت آنکس که می باید همه محکوم تنهایی، همه حتی اگر جفتند تمام این جهان غیر از توهم نیست ای مردم خدا بذر خلایق را به خاک انداخت ،نشکفتند
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 7/1/25 #44 گر سینه شود تنگ ، خدا با ما هست گر پای شود لنگ ، خدا با ما هست دل را به حریمِ عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ ... خدا با ما هست
گر سینه شود تنگ ، خدا با ما هست گر پای شود لنگ ، خدا با ما هست دل را به حریمِ عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ ... خدا با ما هست
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 7/8/25 #45 اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند بگرداند مرا آنکس که گردون را بچرخاند ...
MelicaMelica عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش نماوا+مدرس گویندگی پرسنل مدیریت مدیر ارشد مـدرس مترجم گوینده وفاداری مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,309 پسندها پسندها 9,289 امتیازها امتیازها 453 سکه 883 7/9/25 #46 ای دل اندر بند زلفش از پریشانی منال مرغ زیرک چون بدام افتد تحمل بایدش
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 7/22/25 #47 در غیرِ ضرور از "زبان" حرف مکش یک نقطه اضافه تر "زیان" میگردد
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 724 پسندها پسندها 1,769 امتیازها امتیازها 233 سکه 300 7/24/25 #48 من کشوری نبودهام، ایجاد کن مرا در مرز من بیا، برو، آباد کن مرا من مجمعالجزایر تنهایی و غمم پهلو بگیر پهلوی من، شاد کن مرا از من که شاخههای درختی شکستهام قایق بساز، از خودم آزاد کن مرا بگذار با تو بگذرم از ساحل سکوت دور از همه همه همه فریاد کن مرا در جایجای خاک تنم ردّ پای توست گاهی تو هم به نام وطن یاد کن مرا ...
من کشوری نبودهام، ایجاد کن مرا در مرز من بیا، برو، آباد کن مرا من مجمعالجزایر تنهایی و غمم پهلو بگیر پهلوی من، شاد کن مرا از من که شاخههای درختی شکستهام قایق بساز، از خودم آزاد کن مرا بگذار با تو بگذرم از ساحل سکوت دور از همه همه همه فریاد کن مرا در جایجای خاک تنم ردّ پای توست گاهی تو هم به نام وطن یاد کن مرا ...
مرهم ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 417 پسندها پسندها 1,124 امتیازها امتیازها 153 سکه 171 7/24/25 #49 بیداری ام چه دانی ای خفته ای که شب ها ننشسته ای به حسرت نشمرده ای ستاره ... : )
ا اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 59 پسندها پسندها 1,423 امتیازها امتیازها 123 سکه 158 7/24/25 #50 گر شکند دل مرا، جان بدهم به دل شکن گر زِ سَرَم کُلَه بَرَد، من زِ میانْ کمر بَرَم اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کُنم؟ اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر بَرَم؟
گر شکند دل مرا، جان بدهم به دل شکن گر زِ سَرَم کُلَه بَرَد، من زِ میانْ کمر بَرَم اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کُنم؟ اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر بَرَم؟