یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار بررسی مدیریتی از تالار فعال خلاقیت وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,176 پسندها پسندها 4,781 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,145 7/12/25 #61 متاسفانه تجربهی خوبی از کتابفروشیهایی که خیلی زرق و برق دارن ندارم
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار بررسی مدیریتی از تالار فعال خلاقیت وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,176 پسندها پسندها 4,781 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,145 8/27/25 #62 اعتراف میکنم قبلا از کتابهای صوتی زیاد خوشم نمیومد ولی الان خیلی نسبت بهش مشتاقتر شدم
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. مدیر اجرایی انجمن پرسنل مدیریت مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد فرشته زمینی مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,796 پسندها پسندها 5,762 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,803 8/27/25 #63 اعتراف میکنم که برای خوندن کتاب هری پاتر یه مقاومتی داشتم و اصلا طرفدار سحر و جادو نبودم ولی وقتی جلد یکش تموم کردم ، مشتاق خوندن بقیه جلداشم دخترم جلد ۶ رو داره تموم میکنه و من ابتدای ۲ :/ + کتابش از فیلمش بهتره
اعتراف میکنم که برای خوندن کتاب هری پاتر یه مقاومتی داشتم و اصلا طرفدار سحر و جادو نبودم ولی وقتی جلد یکش تموم کردم ، مشتاق خوندن بقیه جلداشم دخترم جلد ۶ رو داره تموم میکنه و من ابتدای ۲ :/ + کتابش از فیلمش بهتره
جیــــــلان کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 34 پسندها پسندها 212 امتیازها امتیازها 33 سکه 473 8/27/25 #64 اعتراف میکنم تو زندگیم کتاب واقعی جز اریگامی و اطلاعات عمومی دستم نگرفتم:) آنلاین خوندنو ترجیح میدم. ولی وی روزانه هزاران پی دی اف کتاب رمان و میخواند. یه شاهنامه و پروین اعتصامی هم خوندم نخودی-_-
اعتراف میکنم تو زندگیم کتاب واقعی جز اریگامی و اطلاعات عمومی دستم نگرفتم:) آنلاین خوندنو ترجیح میدم. ولی وی روزانه هزاران پی دی اف کتاب رمان و میخواند. یه شاهنامه و پروین اعتصامی هم خوندم نخودی-_-
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,009 پسندها پسندها 11,807 امتیازها امتیازها 573 سکه 7,951 8/27/25 #65 اعتراف میکنم فقط کتاب بود که کمکم کرد عشق ابدی کتاب
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,734 پسندها پسندها 41,234 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 1,958 10/3/25 #66 اعتراف میکنم که هروقت میرم جایی کتاب میبینم باید کتاب بخرم و این یه عادت شده...
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار کاربر VIP منتقد ناظر اثـر ژورنالیست ویراستار تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده نوقلـم vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,734 پسندها پسندها 41,234 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 1,958 10/3/25 #67 اعتراف میکنم که هروقت میرم جایی کتاب میبینم باید کتاب بخرم و این یه عادت شده...
Tiam.R مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشی تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر تدوینگر تیمتعیینسطح تیمسوشالمدیا نویسنده نوقلـمبرترین ارسال کننده ماه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 3,351 پسندها پسندها 7,249 امتیازها امتیازها 438 سکه 3,571 10/3/25 #68 اعتراف میکنم بعضی از کتابهامو نخوندم و فقط خریدم