سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,181 پسندها پسندها 8,892 امتیازها امتیازها 453 سکه 7,551 دیروز ساعت 23:35 #321 شوخی بردار نیست @PerS!aN
L ..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مـدرس مترجم کپیـست اقدام شاخص همراه همیشگی کافه محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,897 پسندها پسندها 11,363 امتیازها امتیازها 573 سکه 6,062 دیروز ساعت 23:38 #322 منطقیه نه همیشه و آروم خوبه درکل @مینِرا
Tiam.R مدیر آزمایشی تالار نظارت + طراح آزمایشی وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادریبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,571 پسندها پسندها 4,634 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,205 دیروز ساعت 23:52 #323 ..LADY Dyva.. گفت: تقریبا منطقی با درک زیاد موضع پیچیده نمیکنن @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... ادمه منطقی دلسوز مودب بسیار پیگیر وقت شناس وظیفه شناس (باز چیزی یادم اومد میام اضافه میکنم) @سارا مرتضوی
..LADY Dyva.. گفت: تقریبا منطقی با درک زیاد موضع پیچیده نمیکنن @AlirixAlirix عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... ادمه منطقی دلسوز مودب بسیار پیگیر وقت شناس وظیفه شناس (باز چیزی یادم اومد میام اضافه میکنم) @سارا مرتضوی
L ..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مـدرس مترجم کپیـست اقدام شاخص همراه همیشگی کافه محبوب مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,897 پسندها پسندها 11,363 امتیازها امتیازها 573 سکه 6,062 دیروز ساعت 23:56 #324 Tiam.R گفت: ادمه منطقی دلسوز مودب بسیار پیگیر وقت شناس وظیفه شناس (باز چیزی یادم اومد میام اضافه میکنم) @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکم زیادی پیگیر هستن فقط خانوم خوبی هستن با درک @..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است.
Tiam.R گفت: ادمه منطقی دلسوز مودب بسیار پیگیر وقت شناس وظیفه شناس (باز چیزی یادم اومد میام اضافه میکنم) @سارا مرتضوی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکم زیادی پیگیر هستن فقط خانوم خوبی هستن با درک @..LADY Dyva....LADY Dyva.. عضو تأیید شده است.
Tiam.R مدیر آزمایشی تالار نظارت + طراح آزمایشی وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادریبرترین ارسال کننده ماه فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,571 پسندها پسندها 4,634 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,205 امروز در 00:00 #325 وظیفه شناس و کاردان @marym
PerS!aN کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,646 پسندها پسندها 2,932 امتیازها امتیازها 190 سکه 282 امروز در 00:20 #326 دختر عاقل و پایه ای به نظر میاد آشپزی هم بلد هست و دیگه کم کم وقت شوهر کردنشه @سونی