سارا مرتضوی مترجم آزمایشی رمانخـور نویسنده افتخاری مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,455 پسندها پسندها 4,647 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,217 جمعه ساعت 22:29 #301 malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیشتر از بقیه مدیرها آنلاینه مترجم و مسئولیت پذیره @(SINA)
malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... بیشتر از بقیه مدیرها آنلاینه مترجم و مسئولیت پذیره @(SINA)
Kaya ژورنالیست ژورنالیست ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 482 امتیازها امتیازها 63 سکه 5 جمعه ساعت 22:29 #302 malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S
malihe گفت: خوش قلم، پرسرزبون، شیطون، مسئولیت پذیر، رک و راست... @دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,116 پسندها پسندها 7,380 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,406 جمعه ساعت 22:51 #303 Kaya گفت: اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Kaya گفت: اروم، بیحاشیه،جدی در کار، مسئولیت پذیر @M I R A S کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است.
Kaya ژورنالیست ژورنالیست ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 482 امتیازها امتیازها 63 سکه 5 جمعه ساعت 22:55 #304 zhina گفت: یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش صحبت، مسئولیت پذیر، گاهی شوخ @حسام.ف
zhina گفت: یکی از بهترین افراد نزدیک بهم خوش صحبت پایه رفیق با جنبه با مرام نمیدونم چجوری توصیفش کنم بهترینه:) @آسِمان؛آسِمان؛ عضو تأیید شده است. کلیک کنید تا گسترش یابد... خوش صحبت، مسئولیت پذیر، گاهی شوخ @حسام.ف