اختصاصی [پیشنهادات و نظرات]

پیشنهاد بعدی اینه که
قانون‌ها که ماشا الله
چیزی که به نظر من کمرنگ شده تشویقه
به نظرم کسانی که داستان خودشون رو تموم میکنن یه تشویقی براشون بذاریم، البته میدونم مدال هست ولی خیلی اعدادش بالاست
اصل حرف اینه که جایزه‌ها بیشتر باشه
مثلا ارتقا مقام مثل بازی
کسی که ده تا اثر (پایان یافته) داره با کسی پنج اثر پایان یافته داره فرق داشته باشه
مثلا لول بدیم

من اومدم با یه پیشنهاد دیگه
این مدت که به سایت برگشتم متوجه شدم که سخت‌گیری بیش از حده، درسته که قانون و مقررات خوبه ولی بیش از حدش باعث دلزدگی میشه
طرف برای بار اول میاد، چپ و راست بهش ایراد گرفته میشه که اینطور بنویس، اینجا پست بذار، فلان کن..‌. طرف یک بار، دو بار...‌ صبور باشه سه بار انجام میده بعد دیگه ول می‌کنه می‌ره
اکثریت اومدن اینجا بنویسن، حالا هر جوری که هست، یکی قلمش قویه، یکی تازه‌کاره به مرور بهتر میشه..‌.
پیشنهاد من اینه که مدیرعامل که میدونم همه مسئولیت‌پذیر هستن و زحمت می‌کشن دستشون هم درد نکنه یکم آسون بگیرن تا جذب بیشتر بشه، با هم مهربون باشن،
یکی از مدیرها حرف قشنگی زد، @نازلـینازلـی عضو تأیید شده است. گفت حال خوب آدم ها برای من مهمه... تو این وضعیت تورم و هرج و مرج و شلوغی ذهنی میایم اینجا حال دلمون خوب بشه
پس کمتر سخت بگیرین تا این مدتی که میان اینجا خوشحال باشن
درود

ممنونم از انتقادتون
باید خدمتتون عرض کنم که ما در انجمن یک بخش ادبیات داریم یک بخش کتاب
بخش ادبیات دقیقا با همین منظور جلو میره که کاربر آنچه از دلش میاد رو مینویسه، مثل بخش کتاب ناظر نداره چون اسمش با خودشه دلنوشته، تنها مواردی که باید رعایت کنه چینش اجزای جمله ست که اون هم در حد پیشنهاد از سمت مدیر محترم تالار ادبیات مطرح میشه،کاربر میتونه نپذیره.
اما بخش کتاب، محتوای انجمن غالباً رمان نویسی هست، و ما موظفیم در قبال وقتی که نویسنده اینجا میگذرونه یکسری خدمات ارائه بدیم تا کیفیت آثارشون رو بالا ببریم
این خدمات شامل نقد و نظارت و ... میشه.
مسلما وقتی من نوعی بعنوان یک نویسنده میام از کار منتقد ایراد میگیرم یا از کار طراح پس مشخصه انتظار خدمات در حد خوبی رو دارم، این انتظار از سمت ما هم هست و دوجانبه ست، ما هم انتظار داریم وقتی خدماتی ارائه میشه که پشتش مدت طولانی آموزش و مهارت هست، نویسنده استقبال کنه و همراهی.
و همیشه مفتخر بودیم از این بابت که حرفه ای جلو رفتیم.
تمام این بقول شما قوانین و سختگیری ها هم به نفع نویسنده ست هم سطح انجمن مارو بالا میبره و متفاوت میکنه نسبت به بقیه انجمن ها.

بهرحال این قوانین هست در حد معمول و ناظر و منتقد مواردی که لازم بدونن رو منتقل میکنن نویسنده میتونه اعمال کنه میتونه هم انجام نده، تصمیمش با نویسنده ست.

پ.ن توی بخش ادبیات،تالار ادبیات سابی هست بنام محفل ادبی اگر میخواید برای دل خودتون بنویسید تاپیکتون رو اونجا استارت بزنید اما اثرتون فایل نخواهد شد.

پیشنهاد بعدی اینه که
قانون‌ها که ماشا الله
چیزی که به نظر من کمرنگ شده تشویقه
به نظرم کسانی که داستان خودشون رو تموم میکنن یه تشویقی براشون بذاریم، البته میدونم مدال هست ولی خیلی اعدادش بالاست
اصل حرف اینه که جایزه‌ها بیشتر باشه
مثلا ارتقا مقام مثل بازی
کسی که ده تا اثر (پایان یافته) داره با کسی پنج اثر پایان یافته داره فرق داشته باشه
مثلا لول بدیم
این مورد رو داریم
ارتقا مقام از نویسنده نو قلم به نویسنده رسمی
و از طرفی برترین اثار فصل رو داریم که باعث ترغیب نویسنده ها میشه که هم اثرشون در ویترین موضوعی قرار میگیره هم اطلاعیه میشه هم مدال اهدا میشه
اگر جز این پیشنهادی دارید بفرمایید

عقب
بالا پایین