Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 725 پسندها پسندها 2,943 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,712 6/16/26 #11 نیلسا گفت: درود درخواست مرخصی از 3.25 تا بعد از کنکور علت: کنکور کلیک کنید تا گسترش یابد... درود با درخواست شما موافقت شد از حضور و تلاش شما در تیم نقد سپاسگزاریم. موفق باشید
نیلسا گفت: درود درخواست مرخصی از 3.25 تا بعد از کنکور علت: کنکور کلیک کنید تا گسترش یابد... درود با درخواست شما موافقت شد از حضور و تلاش شما در تیم نقد سپاسگزاریم. موفق باشید
-Taraneh مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته داوری vip حضور در فعالیت گروهی مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,266 پسندها پسندها 9,795 امتیازها امتیازها 453 سکه 1,268 6/18/26 #12 درود درخواست استعفا گفتم خصوصی بهتون
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی داور آکادمی نویسنده نوقلـم برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 725 پسندها پسندها 2,943 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,712 6/18/26 #13 -Taraneh گفت: درود درخواست استعفا گفتم خصوصی بهتون کلیک کنید تا گسترش یابد... درود با درخواست شما موافقت شد از حضور و تلاش شما در تیم نقد سپاسگزاریم. موفق باشید
-Taraneh گفت: درود درخواست استعفا گفتم خصوصی بهتون کلیک کنید تا گسترش یابد... درود با درخواست شما موافقت شد از حضور و تلاش شما در تیم نقد سپاسگزاریم. موفق باشید