نظارت همراه رمان درحصار یک رویا | ناظر: purple moon

دیـوادیـوا عضو تأیید شده است.

مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر رسـمی تالار
منتقد ادبی
مـدرس
مترجم
مشاور
کپیـست
داور آکادمی
3,454
پسندها
پسندها
8,586
امتیازها
امتیازها
503
سکه
2,296
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در گپ نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 3 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
پس از هر ده پارت، رمان شما باید طبق گفته های ناظر ویرایش گردد وگرنه رمان قفل می شود.
پس از ویرایش هر پستی که ناظر در این تاپیک ارسال کرده است، آن را نقل قول زده و اعلام کنید که ویرایش انجام شده است.
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید

نویسنده: @malihe
ناظر: @purple moon
لینک تاپیک تایپ:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
آخرین ویرایش:
عزیزم چک شد موردی نبود فقط این قسمت چرا بین پرانتز گذاشتید؟
اونایی که بین گیومه هستن دیالوگ هستن؟

( باشه، باشه، آروم باش الیاس. این یکم غیر منتظره بود. باید اعتراف کنم، اون ضربه به مچ دست خیلی حرفه‌ای بود. فکر کنم باید یه دوره‌ی آموزشی جدید بگذرونم. خداروشکر اینگرید این اطراف نبودن وگرنه واقعا ناامید می‌شد، من چی دارم با خودم میگم؟ من کی این‌قدر دست و پا چلفتی شدم؟ واقعاً یه مشت آدمِ خاکی، منو این‌جوری به زانو درآوردن؟ اگه بابا این‌جا بود، حتماً یه سخنرانی مفصل می‌کرد. «الیاس، حواست رو جمع کن پسر این‌جا که مهدکودک نیست!» وایستا… اون چاقوی لعنتی دیگه کجا رفت؟ خدایا این چه وضعشه؟!)

عزیزم چک شد موردی نبود فقط این قسمت چرا بین پرانتز گذاشتید؟
اونایی که بین گیومه هستن دیالوگ هستن؟

( باشه، باشه، آروم باش الیاس. این یکم غیر منتظره بود. باید اعتراف کنم، اون ضربه به مچ دست خیلی حرفه‌ای بود. فکر کنم باید یه دوره‌ی آموزشی جدید بگذرونم. خداروشکر اینگرید این اطراف نبودن وگرنه واقعا ناامید می‌شد، من چی دارم با خودم میگم؟ من کی این‌قدر دست و پا چلفتی شدم؟ واقعاً یه مشت آدمِ خاکی، منو این‌جوری به زانو درآوردن؟ اگه بابا این‌جا بود، حتماً یه سخنرانی مفصل می‌کرد. «الیاس، حواست رو جمع کن پسر این‌جا که مهدکودک نیست!» وایستا… اون چاقوی لعنتی دیگه کجا رفت؟ خدایا این چه وضعشه؟!)
مرسی دیواجان زحمت کشیدی بله یک مونولوگ و یک دیالوگ دقیقا نمی‌دونستم چطور باید بنویسم

مرسی دیواجان زحمت کشیدی بله یک مونولوگ و یک دیالوگ دقیقا نمی‌دونستم چطور باید بنویسم
خب مثل بقیه بنویس پرانتز بردار متن ادامه بده
دیالوگ براش خط دیالوگ بذار

شخص حضور نداره از طرف پدر روایت میشه بازم خط دیالوگ بذارم؟
نه دیگه اگر صحبت بین دو نفر هست
خب این پدر داره اینارو تعریف میکنه برای یکی دیگه؟

نه پسره داره این حرف رو یادش میاد توی ذهنش
خب پس توی پرانتز نذار همینطوری بنویس ولی قبل و بعدش طوری قرار بده که خواننده متوجه شه

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
عقب
بالا پایین