!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 4/30/26 #231 امروز را به حسرت دیروز سر مکن جا مانده در گذشته به فردا نمیرسد حرف غ
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,019 پسندها پسندها 21,612 امتیازها امتیازها 813 سکه 269 4/30/26 #232 غم عشقت بیابون پروَرم کرد هوای بخت بی بال و پرم کرد باباطاهر نفر بعدی لطفا با حرف پ
D A N ID A N I عضو تأیید شده است. مدیر تالار کپیست+گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار تیمتعیینسطح کپیـست رمانخـور گوینده خانم نمونه مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی وفاداری فعال حرفه ای نوشتهها نوشتهها 3,458 پسندها پسندها 14,290 امتیازها امتیازها 548 سکه 17,814 5/1/26 #233 پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی»
پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی»
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 612 پسندها پسندها 2,697 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,208 5/3/26 #234 لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد حرف ص
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,019 پسندها پسندها 21,612 امتیازها امتیازها 813 سکه 269 5/7/26 #235 صبح است ساقیا قدحی پر نوشیدنی کن دور فلک درنگ ندارد شتاب کن نفر بعدی لطفا با ز
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 612 پسندها پسندها 2,697 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,208 5/7/26 #236 زیر هر آفتاب سوزان نه؛ زیر طوبای تو دلم گرم است نکند کم کنی ز روی سرم سایه لطف مستدامت را با خ
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 340 پسندها پسندها 352 امتیازها امتیازها 63 سکه 488 5/7/26 #237 خوابم آشفت و سر خفته به دامان آمد خواب دیدم که خیال تو به مهمان آمد لطفا با حرف ک
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,492 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/8/26 #238 ~راوـــی~ گفت: لطفا با حرف ک کلیک کنید تا گسترش یابد... کدام دل که ز جور تو دست بر سر نیست؟ کدام جان که نکرد از جفات بر سر خاک؟ عراقی نفر بعد، لطفا با قاف
~راوـــی~ گفت: لطفا با حرف ک کلیک کنید تا گسترش یابد... کدام دل که ز جور تو دست بر سر نیست؟ کدام جان که نکرد از جفات بر سر خاک؟ عراقی نفر بعد، لطفا با قاف
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 378 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/8/26 #239 قناعت میکنم با درد ، چون درمان نمییابم تحمّل میکنم با زخمو، چون مرهم نمیبینم🕊 لطفا با ) ژ(
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,306 پسندها پسندها 2,492 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,600 5/8/26 #240 sajjad.shahrostami گفت: قناعت میکنم با درد ، چون درمان نمییابم تحمّل میکنم با زخمو، چون مرهم نمیبینم🕊 لطفا با ) ژ( کلیک کنید تا گسترش یابد... ژرفای چشمانت تماشا دارد امّا! یک پنجره مشرف به دریا دارد امّا! شیون فومنی نفر بعد، لطفا با عین
sajjad.shahrostami گفت: قناعت میکنم با درد ، چون درمان نمییابم تحمّل میکنم با زخمو، چون مرهم نمیبینم🕊 لطفا با ) ژ( کلیک کنید تا گسترش یابد... ژرفای چشمانت تماشا دارد امّا! یک پنجره مشرف به دریا دارد امّا! شیون فومنی نفر بعد، لطفا با عین