دیـوادیـوا عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان کتاب + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیر ارشد مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مـدرس مترجم مشاور کپیـست داور آکادمی مسئولیت پذیر حرفه ای پشتکار خوب برتر فصل ارزشمند حمایت مدیر ارشد برتر سال فعال وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 3,451 پسندها پسندها 8,578 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,284 6/26/25 #1 عنوان: بقای آدا بلک جک نویسنده: ناشناس ژانر: تاریخی مترجم: دیوا لیان خلاصه: در امان ماندن آدا بلک جک توضیحات: این داستانک کوتاه خیلی وقت پیش ترجمه کردم و خب بعدها متوجه شدم که از قبل ترجمه شده ولیکن ترجمهی خودم رو قرار میدم
عنوان: بقای آدا بلک جک نویسنده: ناشناس ژانر: تاریخی مترجم: دیوا لیان خلاصه: در امان ماندن آدا بلک جک توضیحات: این داستانک کوتاه خیلی وقت پیش ترجمه کردم و خب بعدها متوجه شدم که از قبل ترجمه شده ولیکن ترجمهی خودم رو قرار میدم
جانانجانان عضو تأیید شده است. مدیر تالار ترجمه + طراح وبتون پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار طـراح مترجم برتر سال برتر سال پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر رسمی وفاداری قدردانی نوشتهها نوشتهها 1,012 پسندها پسندها 3,435 امتیازها امتیازها 328 سکه 366 6/26/25 #2 مترجم عزیز، ضمن خوشآمد گویی و سپاس از انجمن کافه نویسندگان برای منتشر کردن رمان ترجمه شدهی خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ ترجمهی خود قوانین زیر را با دقت مطالعه فرمایید. قوانین تالار ترجمه برای درخواست تگ، بایست تاپیک زیر را مطالعه کنید و اگر قابلیتهای شما برای گرفتن تگ کامل بود، درخواست تگترجمه دهید. درخواست تگ برای رمان در حال ترجمه الزامیست که هر ترجمه، توسط تیم نقد رمانهای ترجمه شده؛ نقد شود! پس بهتر است که این تاپیک را، مطالعه کنید. درخواست نقد برای رمان در حال ترجمه برای درخواست طرح جلد رمان ترجمه شده بعد از 10 پارت، بایست این تاپیک را مشاهده کنید. درخواست جلد و زمانی که رمان ترجمهی شدهی شما، به پایان رسید! میتوانید در این تاپیک ما را مطلع کنید. اعلام اتمام ترجمه موفق باشید. مدیریت تالار ترجمه
مترجم عزیز، ضمن خوشآمد گویی و سپاس از انجمن کافه نویسندگان برای منتشر کردن رمان ترجمه شدهی خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ ترجمهی خود قوانین زیر را با دقت مطالعه فرمایید. قوانین تالار ترجمه برای درخواست تگ، بایست تاپیک زیر را مطالعه کنید و اگر قابلیتهای شما برای گرفتن تگ کامل بود، درخواست تگترجمه دهید. درخواست تگ برای رمان در حال ترجمه الزامیست که هر ترجمه، توسط تیم نقد رمانهای ترجمه شده؛ نقد شود! پس بهتر است که این تاپیک را، مطالعه کنید. درخواست نقد برای رمان در حال ترجمه برای درخواست طرح جلد رمان ترجمه شده بعد از 10 پارت، بایست این تاپیک را مشاهده کنید. درخواست جلد و زمانی که رمان ترجمهی شدهی شما، به پایان رسید! میتوانید در این تاپیک ما را مطلع کنید. اعلام اتمام ترجمه موفق باشید. مدیریت تالار ترجمه