کیانام 15 سالمه از یاسوج..سلام عزیزم
یه بیوگرافی از خودت میدی؟
با خانوادت چقدر رو رراستی؟
خز ترین کاری که تاحالا کردی؟
کدوم یکی از گروههای کاربری انجمن نظرت جلب کرده؟
با کدوم مدیر بیشتر راحتی؟
بخاطر کسی وارد انجمن شدی؟
دو تا از نفرتانگیز ترین موجودات اطرافت؟
یک از سوالاتی که فعلا فکرت رو مشغول کرده است؟ ( حداقل درباره انجمن )
فرض کن بچهدار نمیشی و شرط بچهدار شدنت به سرپرستی گرفتن یه کودک معلوله. قبول میکنی؟ (الان میگه بچه چیه دیگه)
دوست داشتی ازت چه سوالی بپرسم
آشنایی باهات نداشتم سوال خاصی مد نظرم نبود
@.Ania.
متاسفانه با تعداد کمی ینی درحد سه تا پنج نفر در ارتباطم توی انجمن ولی همون تعداد رو تگ میکنم..برای هرکدوم یکی از بچه های انجمن تگ کن
و لطفا تکراری نباشن
شوخترین:
فعال ترین:
فضول ترین:
مودب ترین:
ناشناخته ترین:
ساز مخالف ترین:
۱. اگر بخواهی در سه کلمه، خودت رو توصیف کنید، آن کلمات چه هستند؟ ریسکپذیر، مقاوم، بیخیال
۲. چه چیزهایی باعث خندهی عمیق تو میشوند؟
غیبتهای طنز و اینکه کارما زده تو کمر یکی و منم هارهار بخندم بش
۲. اگر دنیا یک روز منجمد شود، و فقط تو قادر به حرکت در آن باشی و پس از آن، کسی شما و کارهایتان را در آن روز به خاطر نیاورد، در آن روز چه میکنی؟ واقعیتش هیچی..
۴. اگر زندگی تو یک فیلم بود، چه اسمی براش انتخاب میکردی؟ روزهای تلخ و شیرین
۵. دوست داری تو چه چیزی واقعا خوب باشی؟ هرچیزی که مربوط به هنر و ادبیات باشه.. دوست دارم توی این دوتا حیطه و برای همه زیرمجموعههاشون بدرخشم و عالی و حرفهای باشم...
۶. خفنترین کاری که تا به حال انجام دادی چه بوده؟ ریسک کردم و وارد کاری شدم که همه مخالف بودن و از نظر خودم خیلی خفن بود چون برخلاف بقیه عمل کردم..
۷. اگر یک ماشین زمان داشتی، به گذشته سفر میکردی یا به آینده؟ چرا؟ گذشته دیگه گذشته.. قطعا به آینده
۸. اگر بتوانی اسم خودت را عوض کنی، چه نامی انتخاب میکنی؟ آنا یا آنیا
۹. ترجیح میدی از شهر یا کشور خودت خارج بشی و هیچوقت نتوانی به آن برگردی یا در شهر یا کشور خودت بمانی و هرگز اجازهی خروج نداشته باشی؟ هرگز اجازه خروج از کشور رو نداشته باشم ولی از شهر بتونم خارج بشم..
۱۰. اگر غول چراغ جادو داشته باشی سه آرزویت چه خواهد بود؟ موفقیت، برند بزرگ و معتبری برای خودم، حال جسم و روحم خوب باشه و بدون دغدغه و فکروخیالی زندگی کنم..
۱۱. دوست داری کدام حیوان اسطوره ای را به عنوان حیوان خانگی ات داشته باشی؟ گرگ(ترجیحا آلفا)
۱۲. شغل رویایی ات چیست؟ مدیریت برند جهانی و بزرگ خودم
۱۳. فکر کن میخوای تو یه استخر پر از یه چیزی شیرجه بزنی، دوست داری محتویاتش چی باشه؟ شوشولات و پاستیلللل
۱۴. بهترین هدیهای که دریافت کردی چه بود؟ عطر
۱۵. اگر حق انتخاب داشتی دوست داشتی در کدام کشور به دنیا بیایی؟ کانادا و ایتالیا کشورهای مرودعلاقمن ولی قطعا ایران..
۱۶. به چیزی اعتیاد داری؟ دخانیات و..؟ نووووو
۱۷. دوست داری شریک زندگیت چه ویژگیهایی داشته باشه؟ خوش اخلاق، باحوصله، خوش ذوق، حمایتگر، تلاشگر، ماشین باز و از همه مهمتر خوشگل و خوش هیکللللل
۱۸. عجیبترین تنبیهی که از سمت پدر و مادرت صورت گرفته چی بوده؟ و بابت چه کاری تنبیه شدی؟ تنبیه؟ نو.. تاحالا هیچی.
۱۹. نظرت دربارهی ازدواج چیه؟ منفیه.. ازدواج آدم رو محدود میکنههههه
۲۰. بزرگترین ترس زندگیت؟ بدون اینکه علاقههام و استعدادهام رو شکوفا کنم بمیرمممممم...
۲۱. با حرف اول اسمت یه غذا بگو: کباب (بهبه، یه لر تا ابد غذای موردعلاقش کبابهههههه)
۲۲. یه اسم دختر بگو که فقط یه نقطه داشته باشه: آناااا
۲۴. اگر امروز یه میلیارد تومن جایزه برنده بشی اولین کاری که باهاش میکنی چیه؟ پول تقریبا کمیه ولی قطعا یه کاری برای خودم دست و پا میکردم یا توی همین کاری که شروعش کردم این پول رو سرمایه گذاری میکردم..
۲۵. اگر الان گوشیت زنگ بخوره دوست داری کی پشت خط باشه؟ کسی که چندساله ندیدمش و زیرخاکه:)))
۲۶. از کدوم اتفاق تو زندگیت میشه یه فیلم سینمایی پرفروش ساخت؟ کل زندگی من فقط طنز و تراژدیه ولی قسمتیش عاشقانه که از نظر خودم بیشتر طنزه و دل یه جهان شاد میشه اگه یه فیلم سینمایی ازش بشه ساخت
۲۷. اگر زندگیت یه فیلم بود اسمش رو چی میذاشتی؟ روزای تلخ و شیرین
۲۸. شبیه پدرتی یا مادرت؟ پدر!
۲۹. پنچ ویژگی برتر خودت را نام ببر. نمیدونم..
۳۰. بدترین و بهترین خریدی که تا به حال انجام دادی چه بوده؟ خوراکی میگم چون یادم نیس.. خریدن پاستیلای خیلی خیلی زیاد بعد دیدم خشکهههه و بد مزه هم بودن(تاریخ مصرفش گذشته بود) و بهترین خریدم قطعا میتونم بگم تا ابد شوشولات
![]()
۳۱. الگوی زندگیت کیه؟ جان یامانننن.. خخخ.. درحال حاضر ربکا قادری که از صفر شروع کرد و حالا برند خودش بزرگ و جهانی خودش رو داره..
۳۲. بزرگترین آرزوت چیه ؟ اینکه به همه چیزایی که دوست دارم برسم..
۳۳. از چه ویژگی اخلاقی متنفری؟ اینکه زود عصبی میشم و داد میزنم و به همه میپرم..
۳۴. از چه غذایی بدت میاد؟ خورشت بامیهههه
۳۵. بزرگترین ترست؟ بدون اینکه به خواستهها و علایقم برسم بمیرممم
۳۶. صدای چی یا کی آرومت میکنه؟ آهنگای رپفارسی و بیشتر سورنا و هیچکس
۳۷. اگه قلبت نصف بشه، نصف قلبتو به کی میدی؟ خواهرم شهرزاد (البته رفیقمه)
۳۸. دوس داری اسم بچهتو چی بزاری؟ اهورا، آنا
۳۹. چی باعث ناامیدیت میشه؟ از نظر خودم هیچی
۴۰. لـ*ـذت بخش ترین رویات؟ نمیدونم
۴۱. کتاب مورد علاقت چیه؟ کوروش کبیر
۴۲. بهترین دوستت توی انجمن؟ سونیا @RPR"
۴۳. اگه حالت بد باشه چطوری اروم میشی؟ خواب، موزیک، حرف زدن
۴۴. بخوای یکیو خوشحال کنی چطور خوشحال میکنی؟ بستگی به آدمی داره که چطور و به چه روشی خوشحال میشه
۴۵. دوس داری تولدت چی کادو بگیری؟ پول.. فقط پوووولللل
و سوال آخر من چطور آدمیم؟! تو آدم خلاق، هنرمند، خوشگل، خانوم، موفق، پر از امید و آرزو، خوش اخلاق، مهربون و هر صفت خوبی که بشه به زبون آورد. و میتونم بگم که تو بینظیری عزیزم:))